Σώθηκε και μαθηματικά η Λαμία με το 0-0 στο Βόλο (highlights)

Με το δικός μας Γιώργο Πετράκη στον πάγκο της η Λαμία απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο «Πανθεσσαλικό» και σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Super League.
Αντίθετα, με τον Βόλο που χρειάζεται πλέον έναν βαθμό στα επόμενα τρία παιχνίδια των play-out για να διασφαλίσει τη δική του παραμονή.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, το ματς του «Πανθεσσαλικού» θα… ξεχαστεί μάλλον γρήγορα, αφού οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο ματς κι έχασε δύο ευκαιρίες στο 12’ και στο 13’ με τους Μάντζη και Τσαούση, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς άλλες σημαντικές ευκαιρίες.

Στο β’ ημίχρονο ο Θεοδωρόπουλος αντέδρασε πολύ καλά στο 63’ σε φάουλ του Μουνίθ, ενώ το αμέσως επόμενο λεπτό η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ με τον Βιγιάλμπα, όμως Τσοκάνης πρόλαβε να διώξει με το κεφάλι το σουτ του Αργεντινού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης του Συνδέσμου Ηπείρου με βοηθούς τον Πάγκαλο του Συνδέσμου Λασιθίου και τον Καλαμπόκη του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Σέζος του Συνδέσμου Κιλκίςκαι βοηθός ο Σαμοΐλης του Συνδέσμου Αθηνών.
Κίτρινες: 28′ Μαξ – 56′ Βιγιάλμπα, 65′ Αντέτζο, 66′ Νιάσε, 68′ Μπεχαράνο, 73′ Βάντερσον.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Τσαούσης, Φεράρι, Δημόπουλος (46′ Μπαλογιάννης), Διαμαντής, Μαξ, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο), Μουνίθ (80′ Γέντρισεκ), Μάντζης (90’+2 Μπάλλας).
ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Δημούτσος (45’+2 λ. τρ. Νιάσε), Σάλιακας (85′ Μπουλούλης), Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα (70′ Αραβίδης), Σασί (85′ Καραμάνος).

Spread the love