«Γαλάκος»: Να κρατήσουμε πάση θυσία την ομάδα στην Α1

Με δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και για πολλά χρόνια Γενικός Διευθυντής του Ζαρού Γιώργος Αλεξάκης (Γαλάκος), εκδηλώνει τις αντιρρήσεις του στην περίπτωση η ομάδα να αποχωρήσει από την κατηγορία στην οποία έχει γράψει την δική της ιστορία και καλεί πρωτίστως τον πρώην πρόεδρο κ. Γιώργο Σταματάκη να μπει μπροστάρης ώστε με κάθε τρόπο ο Ζαρός να παραμείνει στην Α1 κατηγορία.
«Δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι, έστω σκέπτονται, να δηλώσουν την ομάδα σε άλλη κατηγορία από αυτήν που αγωνιστικά και ιστορικά ανήκει ο Ζαρός. Γι’ αυτό και καλώ τους νυν και πρώην παράγοντες του Ζαρού να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν γι’ αυτή την ομάδα και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
Δεν θέλω ούτε σαν σκέψη να δεχθώ ότι ο Ζαρός θα πέσει αμαχητί από την πρώτη τοπική κατηγορία του Ηρακλείου, στην οποία έχει γράψει τη δική του ιστορία σε αυτήν με πολλούς τίτλους και διακρίσεις και έχει τις εγκαταστάσεις που αρμόζουν σε ένα τέτοιου επιπέδου σωματείο».

ΥΣ: Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ με το Γιώργο, σαν «έστω και για λίγο» παλαίμαχος της ομάδας και θα ζητήσω από τους κυρίους Αλμπατάκηδες, πατέρα και Υιό, όπως και από τον πρώην πρόεδρο κ. Γιώργο Σταματάκη να καθίσουν και να βρουν λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα.

Spread the love