Καβρομαμούνας Speaking: Δεν ξέρει ο υπεύθυνος ποιος έχει τα κλειδιά…

*Τελείωσε λένε το συμβόλαιο του Τζο Εφορτ με τον Εργοτέλη και αμέσως κάποιοι παρατρεχάμενοι θέλουν να τον σπρώξουν στον ΟΦΗ.

*Ο πρώην πλέον επιθετικός του Εργοτέλη κατά τη γνώμη μας δεν ταιριάζει στο σύστημα που παίζει ο ΟΦΗ εντός γηπέδου και στο μόνο σύστημα που ταιριάζει είναι αυτό του εκτός, αφού για μάνατζερ έχει εμμέσως το Κώστα Κωνσταντινίδη, άλλο ένα παιδί του Γκέραλντ.

*Διάβασα τις δηλώσεις του Αντώνη Κοτσιφάκη που συστήθηκε σαν υπεύθυνος περιουσίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να μην ξέρει ποιος παράγοντας από το ΔΣ κρατάει και εκμεταλλεύεται τα γραφεία στην 25η Αυγούστου.

*Αν δε ξέρει αυτός ποιος έχει τα κλειδιά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται τα τελευταία δυόμιση  χρόνια, τι σκατ@ υπεύθυνος είναι;

*Μήπως τουλάχιστον ξέρει τι γίνεται με τα άλλα περιουσιακά στοιχεία, όπως π.χ. το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο;

*Γιατί το Κοτσιφογάρδελό μου με πληροφόρησε ότι έχει παραχωρηθεί από τον παραιτηθέντα πρόεδρο κ. Δανδάλη στον κ. Μπούση χωρίς απόφαση του συμβουλίου;

*Πάμε τώρα και στον Κορονοϊό που όπως φαίνεται έχει επιφέρει μια μεγάλη τρύπα στα οικονομικά των ομάδων, που ψάχνουν διακαώς πόρους ώστε να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα.

*Κάτι παρόμοιο φαίνεται ότι συμβαίνει και στον ΟΦΗ που κάνουν τα πάντα ώστε να επιτραπεί η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

*Όπως μας είπε γνώστης της οικονομικής κατάστασης της ομάδας είναι δύσκολη, με τον πρόεδρο να έχει αποκλειστεί λόγω της πανδημίας στις ΗΠΑ και να μην θέλει ή να μην μπορεί να λύσει τα προβλήματα εξ αποστάσεως.

*Έτσι όπως μαθαίνουμε σήμερα Παρασκευή (26/6) το ΔΣ αψηφώντας την εισήγηση της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των φιλάθλων, θα ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό συντοπίτη κ. Αυγενάκη να ανατρέψει την απόφαση της επιτροπής για μερικά ψωροχιλιάρικα…

Spread the love