Νίκη παραμονής ο Παναιτωλικός, 3-0 την ΑΕΛ (highlights)

Μία από τις πιο σημαντικές, όσο και καθοριστικές νίκες του στην εφετινή σεζόν πανηγύρισε το βράδυ της Δευτέρας (15/06), ο Παναιτωλικός, επικρατώντας της ΑΕΛ με το επιβλητικό 3-0 στο Αγρίνιο, για τη 2η αγωνιστική των play-out.

Νίκη που έδωσε στους «κυανοκίτρινους» τεράστια βαθμολογική ανάσα και τους επέτρεψε να προσπεράσουν (έστω και με αγώνα περισσότερο) την Ξάνθη, η οποία βρίσκεται πλέον στη 13η θέση και στη ζώνη του μπαράζ παραμονής.

Μετά από ένα «αναιμικό» πρώτο ημίχρονο, όπου οι μοναδικές στιγμές που ξεχώρισαν, ήταν η ευκαιρία της ΑΕΛ με τον Βινίσιους Σίλβα στο 29′ (απέκρουσε ο Φερνάντεθ) και το πλασέ του Ρόσα στο 44′ που έφυγε λίγο άουτ, οι Αγρινιώτες επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 53′, έπειτα από μεγάλο λάθος του Μιχαήλ, ο Μουνιέ έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν σε εξαιρετική βραδιά κι αφού δεν κατάφερε για λίγο να σημειώσει ένα απ’ τα καλύτερα γκολ της σεζόν στο 60′, στο αμέσως επόμενο λεπτό έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ντάουντα, που σημείωσε το 2-0.

Ο Μουνιέ έβαλε και την τελευταία… πινελιά στο ματς, στο 77′, με εντυπωσιακό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δίνοντας μεγάλες διαστάσεις στη νίκη του Παναιτωλικού.

Διαιτητής ήταν ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Στεφανή (Καρδίτσας). Υπεύθυνος VAR ήταν ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) και AVAR ο Πάτρας (Μακεδονίας). Τέταρτος ήταν ο Φωτιάδης (Καστοριάς).
Κίτρινες: 45+1′ Μαλής, 70′ Ρόσα – 5′ Τόρζε, 75′ Γκαζάλ

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης (12′ λ.τρ. Τσιγγάρας), Λιάβας, Μαλής, Κέβιν, Ντάλσιο (86′ Λουσέρο), Ντίας, Μουνιέ (86′ Αριγίμπι), Ρόσα, Άλβαρες (79′ Μιμίτο), Ντάουντα.
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μάρκοβιτς, Μούζεκ (78′ Φιλίπ), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς (57′ Γκαζάλ), Βινίσιους (57′ Ασούμπρε), Τόρζε (85′ Λουφάκης), Μπούστος (78′ Πινακάς), Παπάζογλου.

Spread the love