Οι «παλιοί» παίρνουν στους ώμους τους τον ΠΑΝΟΜ

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει πλέον στα Μάλια αφού αντί να έχει πρόβλημα σχηματισμού συμβουλίου, όπως έχουν περίπου οι μισές ομάδες του Ηρακλείου, είχε και περίσσευμα ανθρώπων που ήθελαν να ασχοληθούν με την ομάδα.
Συστράτευση λοιπόν, υπό την σημαία του παλιού προέδρου Γιάννη Κρητικού, μεγάλος αριθμός παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που στην εποχή τους ανέβασαν το επίπεδο και την φήμη του ΠΑΝΟΜ πολύ πιο μακριά από τα στενά όρια του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (14/6) με παρουσία πολλών φίλων της ομάδας και που κράτησε πάνω από 3 ώρες, αποφασίστηκε η δημιουργία μια ντουζίνας ανθρώπων που θα αναλάβει την διοίκηση του ΠΑΝΟΜ για την νέα σεζόν, ανάμεσα σε αυτή την ομάδα θα δείτε αρκετούς παλαιούς άσσους, όπως είναι ο Βλαστός, ο Αργυράκης, Κατσούλης, Μπελιβανάκης κ.ά.
Το νέο ΔΣ αποφασίστηκε να συναντηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (17/6) με όλους τους Μαλιώτες ποδοσφαιριστές, με θέμα συζήτησης την στήριξη τους ή όχι σε όλη την συνολική προσπάθεια που λαμβάνει χώρα.

Το νέο ΔΣ του ΠΑΝΟΜ απαρτίζεται από τους:
Πρινέας Βασίλης
Κρητικός Γιάννης
Αργυράκης Γιώργος
Βλαστός Ζαχαρίας
Τζαγκαράκης Γιώργος
Μπελιβανάκης Μάνος
Κατσούλης Μανώλης
Κανέτος Δημήτρης
Εργαζάκης Χρήστος
Κωνσταντινίδης Άρης
Παρθενιάδης Σταύρος
Ασαριώτης Μανώλης
Ζαχαριάδης Μπάμπης
Μπελιβανάκης Μανώλης

Spread the love