Κρατάει το β’ ημίχρονο στη Νέα Αλικαρνασσό και συνεχίζει ο Πόρος…

Καλή εικόνα για ένα 45 λεπτο έδειξε η ομάδα μας στο δυνατό εκτός έδρας τεστ του Σαββάτου (24/08) με αντίπαλο τον Ηρόδοτο (ήττα με 2-1). Κρατάει το β’ ημίχρονο στη Νέα Αλικαρνασσό και συνεχίζει ο Πόρος… Στο α’ μέρος οι πρωταθλητές Ηρακλείου βρέθηκαν σε κακή μέρα και έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 με ανύπαρκτο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κουσίδης και με ωραία ενέργεια του Βακράκου. Στην επανάληψη το σύνολο του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη παρουσιάστηκε μεταμορφωμένο προς το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και αφού μείωσε αρχικά σε 2-1 με πέναλτι του Μαραθιανού που κέρδισε ο Μεταξάκης, άγγιξε την ισοφάριση στο φινάλε με τις κεφαλιές των Λουμπάκη και Πήλιου στην ίδια φάση να σώζει ο Παναγιώτου. Στη δεύτερη κεφαλιά του Πήλιου προηγήθηκε γύρισμα του Χατζησεβαστού. Στο α’ μέρος η ομάδα μας είχε δύο καλές στιγμές με ισάριθμες κεφαλιές του Λουμπάκη που δεν βρήκαν στόχο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ηρόδοτος (Νίκος Σουγιάς): Παναγιώτου, Καργιωτάκης, Κανδυλάκης, Αννιτσάκης, Κατσαρός, Τσακάνι, Κασαπάκης, Κουσίδης Γαρεφαλάκης, Αμαραντίδης, Βακράκος.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Παναγιώτου, Παπουτσιδάκης, Μπαλάφας, Ανιτσάκης, Ντελία, Κασαπάκης, Κίσσας, Κουτσογιαννάκης, Κουσίδης, Γκίνη, Γαρεφαλάκης.
Α.Ο. Πόρος (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Ζαφείρης, Μαυροειδής, Σηφάκης, Λουμπάκης, Καρβελάς, Μαγάκης, Τορομανίδης, Φράγκος, Μεταξάκης, Μαραθιανός, Πήλιος.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σπηλιώτης, Σκουλάς, Δαμιανάκης, Χατζεσεβαστός, Μεμοτσέλα, Χρηστάκης.

Spread the love