Διπλό και… μπαράζ με Πλατανιά ο ΟΦΗ (highlights)

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League, αλλά η νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Πανιωνίου τον έστειλε σε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, απέναντι στον γειτονικό Πλατανιά Χανίων (τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα στη Football League).

Ο Νέιρα στο 21΄ και ο Σάσι στο 74΄ πέτυχαν τα γκολ για την κρητική ομάδα, τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν με αρνητικό αποτέλεσμα μία εξαιρετική χρονιά, που τους βρίσκει στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης και τους εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για το Europa League.
Ο διαιτητής Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) ήταν ελαστικός στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ έχασε και ένα πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ στο 87’ για τράβηγμα του Χατζηισαϊα στον Σάσι. Σε αυτή τη φάση έπρεπε να έχει την αρωγή και του α’ βοηθού του Καλαμπόκη (Αιτ/νίας), αλλά αυτό δεν συνέβη. Καλός ήταν ο έτερος βοηθός, Κολοσιώνης (Αιτ/νίας).

Κίτρινες: 45’ Κοροβέσης, 69’ Σάσι, 77’ Χατζηισαϊας, 85’ Σάκιτς.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηϊσαίας, Σάκιτς,, Μπουσούλατζιτς (82’ Μούγιακιτς), Μανούσος (56’ Ουγκράι), Ούμπιντες, Ουάρντα (46’ Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης.
ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν, Νέιρα, Μελάντο, Ναμπί (82’ Σακόρ), Φερέιρα (73’ Νάστος), Βαζ, Σάσι.

Spread the love