Μανώλης Καμάρης: Δυστυχώς υστερήσαμε, δεν βοήθησε ο πάγκος

Μας έχει γίνει πλέον συνήθεια ύστερα από κάθε παιχνίδι του ΟΦΗ να ζητάμε την γνώμη του έμπειρου προπονητή Μανώλη Καμάρη, με την πεποίθηση να βοηθήσουμε και εμείς από τη πλευρά μας στη σωτηρία της ομάδας .
Μας μίλησε και μας έκανε την καλοπροαίρετη κριτική για το παιχνίδι με τον Άρη.
«Λυπάμαι, αλλά επειδή η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση, θα πω αυτό που βλέπω, απουσία διπλωματικής γλώσσας.
Δεν είναι σύγχρονο το κοουτσάρισμα του ΟΦΗ.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Φταίει η νοοτροπία, ο χαρακτήρας, η ματιά, οι γνώσεις, Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ του εκάστοτε Προπονητή που χρησιμοποιεί ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ του ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ .
Πρέπει να έχει ΠΙΣΤΗ στον εαυτό του και στην ομάδα του, και να μπορεί να την μεταδώσει ένας ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Στο Α’ Ημίχρονο ο ΟΦΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ το ματς στα ΙΣΑ, μαρκάροντας ΨΗΛΑ, με ομαδικό συνδυαστικό πρέσινγκ, δυσκολεύοντας και αποδιοργανώνοντας τον αντίπαλο.
Έτσι, βρήκε το γκολ, με το οποίο προηγήθηκε.
(Δείτε την ανάρτηση μου, με σχόλιο – στην προσπάθεια μου ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ- στην ανακοίνωση της 18άδας, χθες, Σάββατο, στο OFI 1925 OFFICIAL)
Ο ΟΦΗ δεν διεκδίκησε το ματς, στο Β’ Ημίχρονο στο Βικελίδης.
Θέλησε να κρατήσει το γκολ που βρήκε στο Α’ Ημιχρ.
Η ομάδα ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΧΑΜΗΛΑ -επανάληψη σεναρίων και τακτικής συμπεριφοράς από το παρελθόν, και γενικά χαρακτηριστική τακτική μικρών ομάδων- με σκοπό να χτυπήσει όταν θα βρει, με αντεπιθέσεις. Το δείχνουν ξεκάθαρα και οι 2 αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν.
Ο Προπονητής του Άρη, βοήθησε την ομάδα του με τις δικές του αλλαγές, ενισχύοντας την ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΗ του ΤΑΚΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, και το διορθωτικό κοουτσάρισμα του.
Δεν συνέβη το ίδιο από την πλευρά του ΟΦΗ.
Στην ζωή, στόχος πρέπει να είναι η ΚΟΡΥΦΗ, καθαρά και ξάστερα, ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΡΙΣΚΑ. Με ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ από το ΠΑΡΕΛΘΟΝ, δε μπορείς να φθάσεις εκεί που θέλουν οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ του ΟΦΗ. Ειλικρινά, προσφέρομαι αφιλοκερδώς, να βοηθήσω στην προετοιμασία της ομάδας όλη αυτή την εβδομάδα, και επίσης να βοηθήσω τους Βέρα-Ίσις στο σύγχρονο κοουτσάρισμα του ΟΦΗ στο επόμενο ματς με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, αλλά και ως το τέλος της σεζόν».

Spread the love