Μανόλης Καμάρης : «Ο ΟΦΗ έχει το ποιοτικό έμψυχο υλικό για να σωθεί»

Συναντήσαμε στο Γεντί Κουλέ τον διπλωματούχο προπονητή Μανόλη Καμάρη παρέα με τον προπονητή της Κ17 του ΟΦΗ, Αντώνη Αποστολάκη και του ζητήσαμε τη δική του ανάλυση για το νικηφόρο παιχνίδι του ΟΦΗ με το Λεβαδειακό.

Μας δήλωσε τα εξής ενδιαφέροντα :

«Ο ΟΦΗ επικράτησε δίκαια επί του Λεβαδειακού που δεν δικαιούταν να πάρει τίποτα από το ματς. Με εξέπληξε η απόσταση που φαινόταν να χώριζε τις δύο ομάδες! Δεν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να ήταν πιο πάνω από τον ΟΦΗ στην βαθμολογία μέχρι χθες! Ο ΟΦΗ άξιζε την νίκη με μεγαλύτερο σκορ, έβγαλε συνεργασίες και είχε σύνδεση μεταξύ των γραμμών του, χτίζοντας ορθολογικά το παιγνίδι του, από την άμυνα του, έως το επιθετικό του τρίτο. Χαμήλωνε ο ΜΕΓΙΑΔΟ να πάρει μπάλα από τα στόπερ, τα οποία ταυτόχρονα άνοιγαν δεξιά και αριστερά του, και την ίδια στιγμή, ανέβαιναν τα πλάγια μπακ ψηλότερα στις πλευρές, δημιουργώντας έτσι συνθήκες ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ. Οι ΝΕΙΡΑ, ΣΑΚΟΡ, ΦΕΡΡΕΪΡΑ, έχουν την ποιότητα να μεταφέρουν και να ασφαλίσουν την μπάλα με σίγουρες μεταβιβάσεις ακριβείας και το έδειξαν σήμερα, παίζοντας μάλιστα αρκετές φορές σύγχρονο ποδόσφαιρο ΜΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ. Ήταν τέτοια η κακοποίηση ποδοσφαίρου και η τρανταχτή ανικανότητα για οποιαδήποτε αντίσταση και αντίδραση από την ομάδα του Καραγεωργίου που με εξέπληξε! Ούτε λόγος για ΠΙΕΣΗ ΨΗΛΑ. Η πρόθεση του αντιπάλου Προπονητή ήταν αμυντική  και περίμενε να αμυνθεί στο δικό του μισό γήπεδο, και αυτό ΒΟΗΘΗΣΕ τον ΟΦΗ να κυκλοφορήσει την μπάλα.

Ο Λεβαδειακός έκανε μόνο μία τελική προσπάθεια σε όλο το ματς. ΗΤΑΝ ΑΣΥΝΔΕΤΟΣ, ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Ο ΒΑΖ δείχνει ανέτοιμος -σπατάλησε ευκαιρίες και σήμερα- Η ομάδα πρέπει να τελειώνει τις τελικές της προσπάθειες. ΝΑΙ, ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ»

Spread the love