Ντίνος Μανταδάκης: Η απόφαση θα πέσει στο Εφετείο αν!!!

Με αφορμή την εξοντωτική τιμωρία του ΟΦΗ από την δήθεν ανεξάρτητη Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ψάξαμε και βρήκαμε τον δικηγόρο που έχει παρακολουθήσει από κοντά όλες τις δικαστικές υποθέσεις της ομάδας τα τελευταία χρόνια, πολλές φορές από τη θέση του συνηγόρου υπεράσπισης και άλλες σαν οπαδός της.
Και αυτός δεν είναι άλλος από τον γνωστό σε όλους μας Ντίνο Μανταδάκη.

Στην ερώτηση μας πως βλέπει την απόφαση από επιστημονικής άποψης και όχι οπαδικής μας είπε.

Θεωρώ το σκεπτικό διάτρητο. Βασίζεται σε πιθανολογήσεις και όχι σε πλήρεις αποδείξεις, από συνομιλίες μεταξύ Καλαϊτζίδη και Νιώπα. Το μόνο σίγουρο είναι για τα 2.350 ευρώ των εισιτηρίων, αλλά αυτά είναι σαφώς διευκόλυνση και δεν μπορούν να θεωρηθούν «δωροδοκία»
Τα στοιχηματικά δεν έχουν αποδειχθεί, ούτε τα 5.000 που δήθεν θα έδινε ο Τσάλος. Ούτε τα 6 γκολ (στην αρχή μιλάει για πάνω από 3, μετά πάνω από 4). Όλα βασίζονται σε συμπεράσματα και όχι αποδείξεις. Θεωρώ ότι η απόφαση θα πέσει, με βάση και το ιστορικό προηγούμενο Βέροια-Ολυμπιακός, που εκεί ήταν καραμπινάτο στήσιμο αγώνα και μάλιστα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ επίσης πιθανό, αν υπάρξει ποινή, αυτή κατά την αρχή της αναλογικότητας να είναι βαρύ πρόστιμο και όχι υποβιβασμός, τουλάχιστον για μας.
Ίσως, βέβαια, καθυστερήσουν την απόφαση για λόγους τακτικής, για να δουν αν σωθούμε βαθμολογικά πρώτα.

Και τώρα τι γίνεται;

Νομίζω πρέπει να επικεντρωθούμε στην έφεση με σοβαρή νομική εκπροσώπηση και πιέσεις πολιτικές κυρίως. Δεν είναι κακό να υπάρξουν πιέσεις από Βορρά προς Γραμμένο

Τελειώνοντας, μας επισήμανε την ανάγκη μιας σοβαρής εκπροσώπησης και στα κέντρα αποφάσεων όπως π.χ. Σούπερ Λίγκα

Να ξέρεις ένα πράγμα, γιατί έχω ζήσει τις πιο σοβαρές δίκες, Ο ΟΦΗ παραμένει και μετά την αλλαγή στην ΕΠΟ χωρίς φίλους και στηρίγματα. Η Σούπερ Λίγκα π.χ. θα μπορούσε να παρέμβει για να προστατέψει το μέλος της. Αλλά σιγά μην την αφήσει το σύστημα Κομπότη.

Spread the love