Θέλουν να υποβιβάσουν τον ΟΦΗ!

Συγνώμη, αλλά «η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη» μου είπε γνωστός, μπασμένος για τα καλά, σε υποθέσεις σαν αυτή την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας που στέλνει τον ΟΦΗ στα «τάρταρα». Υπάρχει δεδικασμένο και στις επτά παρόμοιες υποθέσεις μου ανέφερε, όπου μόλις σε μία από αυτές υποβιβάστηκε η ομάδα, και ήταν ο Ηλυσιακός.
Αρκεί βέβαια την υπόθεση να την αναλάβουν επαγγελματίες και όχι οι ερασιτέχνες της σημερινής διοίκησης, εκτός κι αν ευελπιστούν στον υποβιβασμό δια της τιμωρίας ώστε να αποκρύψουν ή να κρυφτούν οι ίδιοι πίσω από αυτόν, και όχι τον υποβιβασμό που θα επέλθει από την αγωνιστική ανυπαρξία που καθολικά την απόλυτη ευθύνη φέρουν οι ίδιοι.
Η ίδια πηγή, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο επαναλαμβάνω, μας εκδήλωσε την έκπληξη του που η διοίκηση ακόμη δεν έχει προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την διακοπή του πρωταθλήματος έως ότου εκδικαστεί η έφεση που λέει η διοίκηση ότι θα ασκήσει.
Πώς είναι δυνατόν να γίνουν παιχνίδια τόσο καθοριστικά για το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία (Λεβαδειακός, ΠΑΣ, Απόλλων, κ.λ.π.) όταν εκκρεμεί μια υπόθεση σαν αυτή; Εδώ έχουμε μια πεντακάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος.
ΥΣ1: Οι πολιτικοί καλό θα ήταν να σταματήσουν να πωλούν «φούμαρα» δήθεν συμπαράστασης, αφού έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι είναι μόνο για μεγάλα λόγια.
ΥΣ2: Επίσης, κάποιοι οργανωμένοι ας σταματήσουν την ανεγκέφαλη τακτική τους όσον αφορά την Εθνική Ελλάδας και την έδρα της.
ΥΣ3: Ας αναλογιστούν και κάποιοι δημοσιογράφοι (ευτυχώς όχι όλοι) τις ευθύνες τους όταν στήριζαν τον Τσάλο για μερικά παξιμαδάκια και λίγο κεφαλοτύρι

Spread the love