Επέστρεψε στις νίκες ο Εργοτέλης

Με σχετική άνεση ο Εργοτέλης επικράτησε του Αήττητου Σπάτων στο Παγκρήτιο με 3-1 και παρέμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ακόμη και όταν έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μαζουλουξή στο 63΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι επέβαλαν πλήρως το παιχνίδι τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 23′ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Έφορντ. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Κάουτενγκ Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κούατενγκ μετά από εκτέλεση κόρνερ βρήκε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν άμεσα και πάλι στο παιχνίδι, καθώς στο 54′ ο Σταματάκης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε και μείωσε σε 2-1. Στο 63ο λεπτό όπως προαναφέραμε οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαζουλουξή με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά έντεκα λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι με σουτ του Τσέλιου ενώ στο 75′ ο νεοεισελθόν Ροβίθης με κεφαλιά έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Οικονόμου, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (82′ Γροντής), Τσέλιος, Κατσούρρι (67′ Προβυδάκης), Ιατρουδης, Έφορντ, Κουατένγκ (73′ Ροβίθης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αφράτης (46′ Πλαβούκος), Κολλαράς, Μάγκας, Ηρακλής (78′ Αμπάρης), Σπυρόπουλος, Κασνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (89′ ‘Αντερσον).

Spread the love