Ισοπαλία = νίκη, στο 91′ του Εργοτέλη στο Βόλο

Με τον Μπρους που βρήκε δίχτυα στα χασομέρια του αγώνα, για πρώτη φορά με την φανέλα του Εργοτέλη σε επίσημο παιχνίδι, οι «κιτρινόμαυροι» απέδρασαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Βόλο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο αντίπαλος βρίσκεται φέτος ανάμεσα στα φαφορί για άνοδο.
Μπορεί η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου να είχε την πρώτη της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο παραμένει στην κορυφή με 13 πόντους σε 5 αγωνιστικές, βρίσκοντας το γκολ στο 91′ και δείχνοντας έτσι ότι φτιάχνει χαρακτήρα πρωταθλητή.

Από την αντίπερα όχθη, οι «Βολειώτες» με 10 βαθμούς γκέλαραν για πρώτη φορά στην έδρα τους και με 10 βαθμούς μοιράζονται την 3η θέση με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν… φουριόζοι και στο 8′ ο Καλογεράκης απέκρουσε το σουτ του Μάντζη, ενώ έδειξε τα αντανακλαστικά του και δύο λεπτά αργότερα σε δυνατό σουτ του Ντεντάκη.

Στο 12′ ήρθε και το γκολ για τους νεοφώτιστους της Β’ Εθνικής με πλασέ του Λούκας Γκαρσία, με τους Ηρακλειώτες να προσπαθούν να αντιδράσουν άμεσα.

Στο 14′, λοιπόν, ο Καραγκιολίδης νίκησε τον Ιατρούδη στο τετ α τετ κι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπουτσάκης σημάδεψε το δοκάρι εκτελώντας το κόρνερ.

Στο 30′ ο Μάντζης έπιασε ένα καλό σουτ για λογαριασμό των γηπεδούχων και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 40′ ο Καραγκιολίδης απέκρουσε το σουτ του Τσέλιου.

Στο 51′ ο Καλογεράκης σταμάτησε το δυνατό σουτ του Μάντζη, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν ένα λεπτό αργότερα, αλλά το σουτ του Έφορντ εντός περιοχής ήταν άστοχο.

Ο Αμερικανός άσος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο 63′, καθώς ο Καραγκιολίδης τον κέρδισε στο τετ α τετ, σε ένα ματς που φαινόταν ότι θα έληγε με νίκη των γηπεδούχων.

Ο Εργοτέλης, όμως, «χτύπησε» στις καθυστερήσεις και στο 90’+1 συγκεκριμένα ο Κοζορώνης εκτέλεσε φάουλ, υπήρξε σύγχυση στην άμυνα των Βολιωτών και ο Μπρους με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βουρνέλης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Φράγιο του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Γούτα του Συνδέσμου Χαλκιδικής.
Κίτρινες: 22′ Λούκας Γκαρσία.
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Ενγκουέμ, Πίτου Γκαρσία (76′ Καμπαγιέρο), Κότο, Λούκας Γκαρσία (68′ Ηλιόπουλος), Πέντα, Μάντζης (66′ Πίσπας).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Κοζορώνης, Μπάτζιος, Οικονόμου, Γιακούμπου, Μπουτσάκης, Μπρους, Μπουρσέλης (32′ λ. τρ. Καπνίδης, 54′ Σταθόπουλος), Τσέλιος, Ιατρούδης (46′ Κουατένγκ), Έφορντ.

Spread the love