Σούπερ «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» με 4Χ4 ο Εργοτέλης!!!

Συνεχίζει ακάθεκτος στη κορυφή της βαθμολογίας και βάση της απόδοσης και της ευχέρειας στο σκοράρισμα η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Νίκκι Παπαβασιλείου γίνεται πλέον φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Football League.
Καταιγιστικός στο σημερινό παιχνίδι του ο Εργοτέλης έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο, με τους παίκτες του να δημιουργούν ευκαιρίες και να βάζουν τελικά «μόνο» τρία γκολ.
Τα γκολ του Εργοτέλη πέτυχαν ο Κοζορώνης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών έδωσε ο διαιτητής της συνάντησης σε ανατροπή του Τσέλιου από τους αμυντικούς των Τρικάλων στο 37΄.
Στο 53΄ ο Μπουτσάκης έγινε αποδέκτης μιας ωραίας πάσας από τον Ιατρούδη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και με ωραίο αριστερό πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε και ο Ιατρούδης στο 76΄κάνοντας έτσι το 3-0.
Στο 56′ σουτ του Μπουτσάκη, εντός περιοχής, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστία του Ταΐρη!
Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης (Αθηνών), με βοηθούς τους Νιδριώτη (Αθηνών) και Πριόνα (Εύβοιας). Τέταρτος ήταν ο Κολυτάς (Λασιθίου).
Κίτρινες: 27’ Μπρους, 78’ Μπουρσέλης – 5’ Τσιάρας, 60’ Γκότοβος
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (78’ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (75’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58’ Μπουρσέλης).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (53’ Καπός), Γιουκαρής (53’ Σταματάκος), Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Ρούνεϊ

Spread the love