Νικητής και πάλι ο Εργοτέλης στα Περβόλια…

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος απέδρασε νικητής ο Εργοτέλης από τα περβόλια του ΑΟΧ /Κισσαμικού και με 2Χ2 φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ Εθνικής.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα από το 14ο λεπτό όταν, ύστερα από κόρνερ του Μπουρσέλη, ο Μπάτζιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου κάνοντας έτσι το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Ο Εργοτέλης συνέχιζε να είναι καλύτερος και στο 2ο μέρος της συνάντησης, με αποτέλεσμα να σημειώσει και δεύτερο τέρμα 78΄με ωραίο διαγώνιο σου του Γιακούμπου.
Μετά και το δεύτερο τέρμα οι παίκτες των φιλοξενούμενων κατέβασαν ταχύτητα, που είχε σαν αποτέλεσμα οι Χανιώτες να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, αν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις σε 1-2, με σουτ του Αρναρέλλη να βρίσκει στο δοκάρι του Καλογεράκη και να περνάει κατά τον διαιτητή γραμμή του τέρματος.Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Παγουράς (Βοιωτίας)
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (75′ Τεγούσης), Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σεληνιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (55′ Καραγιάννης), Σάλιακας, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (67′ Αρναρέλλης).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουρσέλης (65′ Λαμπάκης), Ιατρούδης (68′ λ.τρ. Σταθόπουλος), Έφορντ, Καπνίδης (57′ Ροβίθης).

Spread the love