«Κλεφτρόνι» στις καθυστερήσεις ο Αστέρας

Το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μοιράστηκαν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Καλτσά σε μια… αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Δέλλα είχαν ανοίξει το σκορ στο 66′ με τον Μοράρ, ενώ είχαν δοκάρι με τον Μανά τρία λεπτά νωρίτερα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και οι δύο ομάδες σπατάλησαν 45΄ χωρίς να δημιουργήσουν φάση. Το μόνο αξιοσημείωτο στην αναμέτρηση ήταν ο τραυματισμός του Βλάχου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον παίκτη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός ανέβασε λίγο την απόδοσή του και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 63′. Ο Μανά επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μοράρ από πολύ μακριά εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Αστέρα. Ο Αστέρας, που πίεσε και κυνήγησε την ισοφάριση, το κατάφερε στις καθυστερήσεις με γκολ του Καλτσά, ύστερα από σέντρα του Δουβίκα.

Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)
Κάρτες: Ρότσα, Λουσέρο – Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης,
Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο (46′ Μπαρμπόσα), Μάζουρεκ, Μοράρ (75′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μάλης, Άργκους, Λουσέρο, Μάνα (81′ Χαντάκιας)
Αστέρας (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος (45+1′ λ.τρ. Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Φερνάντες), Μανιάς

Spread the love