Δίκαιη μοιρασιά στη Λάρισα

ΑΕΛ και ΟΦΗ μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Λάρισα, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League και η οποία ολοκληρώθηκε με «λευκή» ισοπαλία, την πρώτη στη Θεσσαλία στην Ιστορία των παιχνιδιών μεταξύ των δύο συλλόγων.

Στο πρώτο ημίχρονο, που κυμάνθηκε στη μετριότητα σε γενικές γραμμές, ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά και την ατυχία να στερηθεί τον Βουό, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 40ό λεπτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας για εξετάσεις, ύστερα από στραβοπάτημα στον (κακό) αγωνιστικό χώρο. Σε αυτό το διάστημα η ΑΕΛ είχε να επιδείξει την κεφαλιά του Μόρα στο 3΄ (απέκρουσε ο Στρέζος) και ο ΟΦΗ την προσπάθεια του Κυριακίδη (επίσης κεφαλιά) στο 9΄, που έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» κυριάρχησαν και πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους. Αφού μια κεφαλιά του Νούνιτς πέρασε μόλις άουτ στο 50΄ και άλλη μία του Πίτι είχε την ίδια κατάληξη στο 53΄, η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 60΄: ο Πίτι κυνήγησε μια μπαλιά και γύρισε στον Κούνιτς, που αν και μπορούσε δεν πλάσαρε άμεσα, έκανε ντρίπλα και στη συνέχεια το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα σώματα.

Στο 79΄ ο Μόρας ζήτησε πέναλτι (θέατρο) αλλά ο Παπαπέτρου δε συγκινήθηκε και στο 85΄ ο Στρέζος έκανε μεγάλη απόκρουση στην εκτέλεση φάουλ του Πίτι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φατιόν προσπάθησε να κάνει την προβολή και ο Κοροβέσης έδιωξε σε κόρνερ, στην τελευταία μεγάλη φάση της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρανίκας, Φατιόν, Μόρας – Νάστος, Πλατέλλας
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (72΄ Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα (87΄ Χούμπτσεφ).
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος (61΄ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (72΄ Ντίνας), Βουό (40΄ Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης.

Spread the love