Θέλει ακόμη πολύ δουλειά για να γίνει Σουπερλιγκάτος ο ΟΦΗ!!!

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΟΦΗ που αν και προηγήθηκε, γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο Γεντί Κουλέ και συνάμα ο ΠΑΟΚ σημείωσε την τρίτη νίκη στις ισάριθμες εφετινές αναμετρήσεις του στη Super League και ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης (με παιχνίδι περισσότερο), περνώντας με ανατροπή από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ (3-1), χάρις στα τέρματα των Μπίσεσβαρ (37΄), Μάτος (45΄+4) και Ζαμπά (53΄). Οι Κρήτες, που παραμένουν χωρίς τρίποντο, είχαν προηγηθεί στο 21΄ με τον Παπαστεριανό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μια αμφισβητούμενη φάση, όταν στο 3ο λεπτό ο Ζαμπά βρέθηκε στο έδαφος με τον Στρέζο να έχει επαφή μαζί του αλλά τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να δείχνει «παίζετε», παρά τις διαμαρτυρίες των Μακεδόνων. Στο 21΄ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Παπαστεριανό, ο οποίος με ατομική προσπάθεια απέφυγε τους Κάνιας, Κρέσπο και νίκησε τον Πασχαλάκη.

Στο 37΄ ο Ελ Καντουρί βρήκε τον Μπίσεσβαρ, που πέρασε τον Κομεσίδη και πλάσαρε για το 1-1, με τον «Δικέφαλο» να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ: στο τέταρτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων και σε εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Μάτος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στρέζου.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν να είναι αποτελεσματικοί και έφτασαν στο τρίτο γκολ στο 53ο λεπτό με τον Ζαμπά, όταν ο Ελ Καντουρί σέντραρε από δεξιά, ο μετέπειτα σκόρερ συνεργάστηκε με τον Μπίσεσβαρ και με δυνατό έγραψε το 1-3, «κλειδώνοντας» τη νίκη του ΠΑΟΚ, που ήταν η δεύτερη συνεχής εκτός έδρας, ύστερα από εκείνη στη Νέα Σμύρνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάσι, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Πλατέλλας – Ζαμπά, Μάτος, Βέρνμπλουμ

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κυριακίδης, Νάστος, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Σάσι (54΄ Πλατέλλας), Νέιρα (65΄ Κουτσιανικούλης), Ντίνας (54΄ Αραβίδης), Bουό.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62΄ Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ζαμπά (69΄ Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80΄ Σάκχοφ), Καρέλης.

Spread the love