Πάμε για αποτέλεσμα δηλώνουν οι ΟΦΗτζήδες

Με μεγάλη αισιοδοξία και σιγουριά για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Νέα Σμύρνη αναχώρησε η αποστολή του ΟΦΗ για την Αθήνα
Η ομάδα του Ηρακλείου ολοκλήρωσε το Σάββατο (25/8) την προετοιμασία της με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και μετά το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 19άδα που ταξίδεψε για την πρωτεύουσα.
Εκτός έμεινε ο Δεληγιαννίδης, ο οποίος αν και προπονήθηκε την Παρασκευή (24/8) κρίθηκε ανέτοιμος. Παράλληλα, διαθέσιμος δεν είναι ο τιμωρημένος Παπάζογλου ενώ «κόπηκε» ο Μιχόγιεβιτς ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα μόλις λίγες ημέρες.
Κόντρα στο Πανιώνιο κάνει πρεμιέρα με την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα κάνει ο ΟΦΗ και θέλει ένα θετικό ξεκίνημα στο οποίο και θα πατήσει στη δύσκολη συνέχεια των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι όπως προαναφέραμε θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή (26/8) το απόγευμα στις 19:15 και θα μεταδοθεί από την ΝΟVA
Αναλυτικά η αποστολή: Στρέζος, Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Spread the love