Πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ το αυριανό παιχνίδι (18/8) με τον Εργοτέλη

Με το αυριανό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, ώρα έναρξης 19:00 με τον Εργοτέλη, ο ΟΦΗ κλείνει το στάδιο τις προετοιμασίες και μπαίνει δυναμικά στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στο παιχνίδι αυτό η τιμή είναι 10€ για γενική είσοδο, ενώ η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ο κόσμος του ΟΦΗ θα μπορεί να κάνει χρήση του εισιτηρίου διαρκείας, με την επίδειξη της κάρτας ή της απόδειξης αγοράς του, ενώ η είσοδος για παιδιά είναι ελεύθερη.
Αγωνιστικά οι δυο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές των και να δοκιμάσουν συστήματα και θέσεις.
Από πλευράς ΟΦΗ, Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει με την βασική ενδεκάδα, δηλαδή αυτήν με την οποία έχει καταλήξει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανώνιο την άλλη Κυριακή (26/8-19:15).
Από αντίπερα όχθη, ο Νίκι Παπαβασιλείου γνωρίζει την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αν και φιλικό, δεν παύει να είναι το ντέρμπι των αιωνίων της Κρήτης και θα χρησιμοποιήσει και αυτός την καλύτερη του ενδεκάδα, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Τέλος, με ανακοίνωση της: «H διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες 2, 3, 7, 8 και 9 ότι μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.»

Spread the love