«Ερυθρόλευκος» περίπατος προς τα play off

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, νίκησε πολύ εύκολα 4-0 τη Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, και ουσιαστικά εξασφάλισε από απόψε την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα, σκοράροντας δύο φορές (10΄ και 33΄), ενώ ο επίσης νεοαποκτηθείς Γκερέρο πρόσθεσε ακόμη δύο τέρματα (36΄ και 84΄). Οι Πειραιώτες, που είχαν και δύο δοκάρια, μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (16/8) στην Ελβετία και περιμένουν πλέον να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους, από το ζευγάρι Μπασακσεχίρ-Μπέρνλι (0-0 το πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη).
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γάλλος Φρανσουά Λετεξιέ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σιρίλ Μανιέ και Μεντί Ραμουνί.
Κίτρινες: 16′ Καμαρά, 61′ Μπουχαλάκης – 20′ Σμιντ, 39′ Βότσα, 56′ Σνόιβλι.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Μιράντα, Καμαρά (90’+1 Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης (86′ Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (78′ Βρουσάι), Γκερέρο.
ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Ρενέ Βάιλερ): Σάλβι, Γκρέτερ, Άλβες, Σμιντ, Σβέγκλερ (58′ Βάργκας), Σίντλερ, Γκβίλια, Βότσα, Σνόιβλι (58′ Σουλτς), Ελέκε (74′ Ντεμασάι), Σουρπφ.

Spread the love