Champions league:Ετοιμος για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Απόλυτα έτοιμοι είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που απόψε (21:00) θα παραταχθούν στο Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ, για τον επαναληπτικό με την Βασιλεία, στο πλαίσιο του Β` προκριματικού γύρου του Champions league. Η ελληνική ομάδα, έχει την «παρακαταθήκη» της νίκης με 2-1 στην Τούμπα και είναι το λογικό φαβορί για την πρόκριση, όπου …περιμένει η Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι Ελβετοί δεν δείχνουν να είναι σε «καλό φεγγάρι», άλλαξαν προπονητή αμέσως μετά την ήττα στην Θεσσαλονίκη και σε συνδυασμό με την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες στον πρώτο αγώνα, πολύ δύσκολα θα καταφέρουν ν΄ αποκλείσουν τον ΠΑΟΚ, που θα έχει και την συμπαράσταση περίπου 2000 φιλάθλων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα -με εξαίρεση την απουσία του τραυματία Μπίσεσβαρ- και όπως όλα δείχνουν θα εμπιστευθεί εκ νέου την ομάδα που πήρε την νίκη στο πρώτο ματς. Πιθανότεροι δηλαδή να ξεκινήσουν την αναμέτρηση απέναντι στην ελβετική ομάδα είναι οι Πασχαλάκης Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Πέλκας, Λημνιός, Πριγιοβιτς και Ζάμπα. Παρόλα αυτά όμως δεν αποκλείεται να συμβεί και κάποια αλλαγή λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα και της ανάγκης για μεγαλύτερη εμπειρία στην επιθετική γραμμή. Ετσι είναι ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον αγώνα ο Ελ Καντουρί ή ακόμα και ο Αιγύπτιος Ουάρντα αντί του Λημνιού η του Ζαμπά.

Το πρόγραμμα (σ.σ. σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα) για τους επαναληπτικούς στον Β` προκριματικό γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης, έχει ως εξής:

Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 2-2 (0-5)

Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)-Σκέντιγια (ΠΓΔΜ) 0-0 (0-1)

Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία)-Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) 0-1 (2-0)

Βασιλεία (Ελβετία)-ΠΑΟΚ 1/8 (1-2)

Μίντιλαντ (Δανία)-Αστάνα (Καζακστάν) 1/8 (1-2)

Μάλμε (Σουηδία)-Κλουζ (Ρουμανία) 1/8 (1-0)

Σούντουβα (Λιθουανία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 1/8 (0-3)

Ελσίνκι (Φινλανδία)-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) 1/8 (0-0)

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)-Κουκέσι (Αλβανία) 1/8 (0-0)

Βίντι (Ουγγαρία)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) 1/8 (0-0)

Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)-Άγιαξ (Ολλανδία) 1/8 (0-2)

Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)-Σέλτικ (Σκωτία) 1/8 (1-3)

Spread the love