Ανοιχτή επιστολή Καλέμπουμπα στο Τζώρτζογλου

Ο απερχόμενος γιατρός και πρόεδρος του ΠΟΑ Γ. Καλεμπουμπάς με προσφορά 30 χρόνια και πλέον στο τοπικό ποδόσφαιρο, με ανοιχτή επιστολή του επιτίθεται ευθέως στον «Ερντογκάν» πλέον υπερπρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου, αφήνοντας ευθείς αιχμές για το παρελθόν του και τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΣΗ. Ενώ, δεν παραλείπει να αναφερθεί στο μένος με το οποίο ο «Σουλτάνος» επιτίθεται στον πρώην διεθνή διαιτητή Ηρακλείου Μιχάλη Κουκουλάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ε.Π.Σ.Η.

Η τελευταία απόφαση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Π Ο.A ήταν να μην συμμετέχει στην απολογιστική σας συνέλευση.

Μας έχετε αποδείξει άλλωστε επανειλημμένα ότι το Ποδόσφαιρο του τόπου μας σας ανήκει οριστικά. Σαρώστε το λοιπόν αφού επιμένετε, τις εξουσιοδοτήσεις τις έχετε στα συρτάρια σας…

Θα σας υπενθυμίσω μονάχα να μην παραλείπετε να εφαρμόζετε την προσφιλή σας και άκρως Δημοκρατική τακτική

ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ.
Όσο για την ομάδα μας τον Π.Ο.Α. (με διακριτό αμπελόφυλλο στην φανέλα του για το οποίο αναφέρεστε ειρωνικά) θα συνεχίσει να χτίζει στις γερές βάσεις που έχει οικοδομήσει χρόνια τώρα, με τα τμήματα υποδομών, για να δίνει αθλητικές διεξόδους στα παιδιά του Ηρακλείου, θα υπερηφανεύεται για αυτό και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα διεκδικεί αθλητικές επιτυχίες.

Εγώ προσωπικά αποχωρώ. Σας απαλλάσσω από την ενοχλητική παρουσία μου μετά από 35 χρόνια. Άλλωστε η διαφορετική άποψη ερμηνεύεται σαν προσωπική διαμάχη (κάτι που δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου). Δεν μπορείτε να αποδεχθείτε ότι κάποιος σκέπτεται διαφορετικά και βεβαίως έχετε την δυνατότητα να τον λοιδορείται ΑΝΩΝΥΜΑ μέσω μερίδας του τύπου. Το κάνατε και με άλλους πρόσφατα (Κουκουλάκης Μιχάλης – Διεθνής Διαιτητής – ότι αξιολογότερο έχει να επιδείξει η Διαιτησία του τόπου μας)

Περιμένω να το κάνετε και πάλι, όμως ο Ποδοσφαιρικός Κόσμος του Ηρακλείου, και όχι μόνο, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν θα επανέλθω.

Κλείνω εδώ τη διαμάχη των απόψεων μου απέναντι σας.
Σας εύχομαι Καλή Επιτυχία στο έργο σας για την εξυγίανση του Ποδοσφαίρου.
Γιάννης Καλέμπουμπας Πρώην Πρόεδρος Π.Ο.Α.

Spread the love