Σε ΣΥΡΙΖΑ, Κοντονή, Βασιλειάδη και φυσικά Κουκουλάκη τα Βέλη του ΣΟΥΠΕΡ προέδρου μας

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε… Σφοδρή επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε την Παρασκευή (29/6) ο Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου έκανε σοβαρές καταγγελίες για τον Μιχάλη Κουκουλάκη αναφορικά με τον μισθό που παίρνει από την Ομοσπονδία.

«Ο Κουκουλάκης κοστίζει στην ΕΠΟ 15.000 το μήνα, χωρίς τα έξτρα και προκαλώ αν είναι ψέματα, να το πείτε. Ανάλογοι μισθοί έχουν και οι άλλοι, που φύτεψε ο ΣΎΡΙΖΑ στην ΕΠΟ. Ένα μέλος της ΚΕΔ, παίρνει σε ένα μήνα όσα παίρνει μία Ένωση σε έναν χρόνο. Ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο πληρώνει το ποδόσφαιρο σε πέντε ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εκτόξευσε τα βέλη προς τον Θωμά Μητρόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «μεγαλύτερο παραγκάρχη που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο» αλλά και στην ΕΠΟ για τα πεπραγμένα της.

«Δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει ενότητα και ομοψυχία όταν αιχμή του δόρατος ήταν ο μεγαλύτερος παραγκάρχης που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμένα μου λέγανε ότι είμαι του λιμανιού, ότι είμαι απέναντι. Πώς να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Όταν υπήρξε αυτή η λυκοσυμμαχία, και τώρα πια δεν υπάρχει

Φίλε Βαγγέλη έκανες κι εσύ λάθη, φαντάζεστε να πήγαινε ο Σαρρής πριν από 5 χρόνια και να έκανε διοικητικό συμβούλιο στον Πειραιά όπως κάνατε εσείς στο “Μακεδονια Παλάς;” Λάθος σας, όπως είναι λάθος ο εναγκαλισμός σας με την κυβέρνηση», είπε.

Από το δριμύ κατηγορώ του έμπειρου παράγοντα δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Βασιλειάδης… «Δεν ξέρω στις εκλογές της ΕΠΟ πέρσι, αν ψηφίσαμε για πρόεδρο τον Βασιλειάδη ή τον Γραμμένο. Πώς το επιτρέπετε; Του επιτρέπετε να μιλάει με τις ΠΑΕ, να αποφασίζει πόσες θα είναι. Είναι δουλειά του να μπει στα χωράφια αυτά; Είναι δουλειά της ΕΠΟ και της Λίγκας. Από πού και ως πού θα μας πει πόσες ομάδες θα είναι; Από πού και ως πού θα δώσει τα 30 εκατομμύρια στις ανώνυμες εταιρίες; Ξεχνάει ότι υπάρχουν 5.000 ερασιτεχνικά σωματεία;», είπε χαρακτηριστικά ενώ τελευταίες άφησε τις ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για τις οποίες ανέφερε: «Είπαμε ότι θα βγάζατε τα κωλύματα, μας παραμυθιάσατε. Με κάποιο τρόπο, σε συνεργασία με κυβέρνηση, με τον Κοντονή, τον Ζακυνθινό με το ωραίο μούσι ή τον Βασιλειάδη. Πέρασαν τα κωλύματα από την πίσω πόρτα. Αυτή τη μπαμπεσιά γιατί την κάνατε; ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ δεν είστε τόσο αξιόπιστοι όσο προσπαθήσατε να με πείσετε».

ΠΗΓΗ:Α-σπορτ

Spread the love