Τελικά τα «μαρουλόφυλλα» του εφοπλιστή έπιασαν τόπο;

Διάβασα σε σχεδόν όλα τα «επαγγελματικά» ηλεκτρονικά ΜΜΕ, που στηρίζονται ή προσπαθούν να το παίξουν «Βασιλικότεροι του Βασιλέως» ώστε να στηριχθούν στο μέλλον, το ίδιο παρακάτω κατεβατό που και εγώ έκανα «copy paste», χωρίς βέβαια να εξετάσουν σε βάθος τι έχει γίνει ή τι έγινε. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν επιστήμονα (γιατί ο Κουκουλάκης εκτός από διεθνής διαιτητής είναι και γιατρός, να αποκαλεί κάποιον «ρουφιάνο» και ότι άλλο, έτσι, στα καλά του καθουμένου)
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι, τον Μιχάλη Κουκουλάκη τον έπιασε ξαφνικά Αραβικό ΑΜΟΚ και επιτέθηκε στον καημένο κ. Ιωαννίδη και παραλίγο να τον δείρει και ευτυχώς λένε, που βρέθηκε εκεί ο Γίγαντας Μιχάλης Γαρεφαλάκης και το γλύτωσε.
Άλλοι, το πήγαν πιο μακριά κατακρίνοντας τον πρώην διεθνή διαιτητή ότι κοστίζει λένε 200.000 το χρόνο στην ΕΠΟ του Γραμμένου.
Μια ερώτηση σε όλα αυτά τα παλικάρια, κάποια από αυτά (παλιοί αστέρες), να συγκρίνουν τον διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη με τον Τάκη Ακουμιανάκη, Λαγουδάκη κ.λ.π., θέλοντας μάλλον να μας επιστρέψουν πίσω στις καμινάδες και τα φρουτάκια.

Σοβαρό επεισόδιο Κουκουλάκη – Ιωαννίδη!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, ο πρώην διαιτητής επιτέθηκε στον Γιώργο Ιωαννίδη επιχειρώντας να τον χτυπήσει.
Χωρίς ίχνος σεβασμού προς τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ και αντιπρόεδρο του ΣΔΠΗ κ. Γιώργο Ιωαννίδη αλλά και δεκάδες διαιτητών και αθλουμένων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Παγκρήτιο, ο Μιχάλης Κουκουλάκης τον εξύβρισε και πήγε να χειροδικήσει εναντίον του!

Τα άσχημα γεγονότα εκτυλίχτηκαν κατά την ώρα της προπόνησης των διαιτητών υπό τις οδηγίες του Κώστα Κιάσσου, ενώ στο Παγκρήτιο βρισκόταν και ο Μιχάλης Κουκουλάκης, κάνοντας κι εκείνος προπόνηση.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης, μαζί με τον υπεύθυνο ανάπτυξης και εκπαίδευσης της ΕΠΣΗ Μιχάλη Γαρεφαλάκη, βρέθηκαν κι εκείνοι εκεί για να παρακολουθήσουν την προπόνηση των διαιτητών και αρχικά χαιρέτησαν τον Μιχάλη Κουκουλάκη μέσα σε ήρεμο κλίμα. Τίποτα δεν έδειχνε τα όσα θα επακολουθούσαν.

Λίγα λεπτά αργότερα, την ώρα που ο κ. Ιωαννίδης συνομιλούσε με μία διαιτητή που έκανε προπόνηση, παρενέβη άκομψα ο Μιχάλης Κουκουλάκης και ξεκίνησε αρχικά μία φραστική επίθεση άνευ προηγουμένου! Μερικές από τις εκφράσεις ήταν «ρουφιάνε, θα σε βάλω φυλακή», «δεν ξέρεις με ποιον έχεις μπλέξει», «πάρε το μουστάκια κι ενημέρωσέ του» κι άλλες ακατανόμαστες εκφράσεις και ύβρεις πεζοδρομίου εναντίον του Ιωαννίδη και μελών της οικογένειάς του!

Αλλά δεν έμεινε εκεί, αλλά σήκωσε το χέρι του για να χτυπήσει τον Γιώργο Ιωαννίδη αλλά ευτυχώς μπήκε στη μέση ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης για να τον σταματήσει από το να χειροδικήσει ενώ μπήκε στη μέση και ο Κώστας Κιάσσος!

Σκηνές απαράδεκτες, εκφράσεις ντροπής εις βάρος του Γιώργου Ιωαννίδη, ο οποίος είναι γνωστός για το ήθος του και έκανε πίσω, ενώ ένιωσε έντονη αδιαθεσία από την εις βάρος του επίθεση και προτίμησε να φύγει από το Παγκρήτιο Στάδιο για να προφυλάξει την υγεία του και την σωματική του ακεραιότητα.

Και ξαναγράφουμε, όλα έγιναν με μάρτυρες δεκάδες διαιτητές αλλά και αθλούμενους πολίτες στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τον Μιχάλη Κουκουλάκη να μη σέβεται τίποτα και κανέναν και μάλιστα συνέχισε να βρίζει και να απειλεί ακόμα και όταν ο Ιωαννίδης είχε αποχωρήσει από το Παγκρήτιο…

neakriti.gr

Spread the love