Δεν άντεξε ο Εργοτέλης…

Για ένα ημίχρονο κατάφερε ο Εργοτέλης να δείξει ότι όχι μόνο μπορεί να σώσει την φετινή χρονιά, αλλά να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω και ύστερα τέθηκε σε εφαρμογή το χειρουργεί και μάλιστα χωρίς αναισθητικό από το διαιτητικό τρίο.
Και φυσικά δεν αναφέρουμε στο πέναλτι που ούτως ή αλλιώς δεν υπήρξε αλλά, στο χαμηλό παιχνίδι που επιδόθηκαν οι «κιτρινόμαυροι» του βορρά.
Τα κορμιά έπεφταν το ένα πίσω από το άλλο αλλά η διαιτητής πέραν του μια –δυο κίτρινες «αγρόν ηγόρασε» και το 3-0 στο τέλος φάνταζε σαν φυσιολογικό.
Τα γκολ για τον Άρη πέτυχαν οι Πλατέλλας (54′), Κάσσος (76′) και ο Χαντί (93′).

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, επέστρεψε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, έφτασε τους 53 βαθμούς, με τον ΟΦΗ να έχει 51 και την ομάδα της Πάτρας 43 (σ.σ. με αγώνα λιγότερο).
Διαιτητής: Ρούσης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Στεφανής (Καρδίτσας)
Κίτρινες κάρτες: 38′ Παυλίδης, 63′ Διαμαντόπουλος, 67′ Μουμίν – 49′ Έφορντ, 60′ Νίκιτς
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΆΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Κανακούδης, Μουμίν, Νίκιτς, Κάσσος, Πλατέλλας (88′ Χαντί), Παυλίδης (52′ Ντούνης), Διαμαντόπουλος (77′ Μιλούνοβιτς).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Σταματάκος (80′ Μανουσάκης), Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (75′ Βογιατζής), Σταμόπουλος, Ροβίθης (42′ Μπουρσέλης), Κάϊπερς, Έφορντ, Πάτας.

Spread the love