Πήρε μπρος για τα καλά ο Εργοτέλης…

Το δεύτερο του τρίποντο, πρόσθεσε στο λογαριασμό του ο Εργοτέλης, παίρνοντας βαθιές ανάσες από τη πίεση της θέσης του στο βαθμολογικό πίνακα και από τους πολύξερους προπονητές, παράγοντες και τυφεκιοφόρους εκτελεστές του τοίχου του Μαρτινέγκο.
Πραγματοποιώντας ίσως, την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και έχοντας στις τάξεις του τον ταλαντούχο Βέλγο ποδοσφαιριστή και δεινό σκόρερ Ούγκο Κάιπερς, που σκόραρε 2 καταπληκτικά γκολ και είχε σουτ στο δοκάρι, νίκησε στη Βέροια και ατενίζει πλέον το μέλλον με μεγαλύτερη άνεση

Ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο πρώτο μέρος, «τρύπησε» αρκετές φορές την άμυνα της Βέροιας και κατάφερε να μετουσιώσει μία από τις ευκαιρίες του πρώτου 45αλέπτου σε γκολ.

Στο 44’ ο Εργοτέλης κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητα του και να ανοίξει το σκορ. Ο Σταματάκος ήταν αυτός που πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας έκανε την παράλληλα μπαλιά και ο Κάιπερς με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και αφού προειδοποίησαν για το 0-2 στο 71’ με το δοκάρι του Κάιπερς το πέτυχαν στο 86’.

Ο Βέλγος επιθετικός συνδυάστηκε ωραία με τον Αγγελόπουλο και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Φράγιο (Μακεδονίας) και Κρυωνά (Σερρών).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης (33’ Τριαντάφυλλος), Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης (75’ Μέξης), Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Λίταινας (66’ Λαζόπουλος), Δόρης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ουνγιαλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (75’ Εντιαγέ), Βογιατζής, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (69’ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Σταματάκος (84’ Ιατρούδης), Μπούζας, Κάιπερς.

Spread the love