O Κουτσομπόλης… Πήρε σβάρνα τα γήπεδα του τοπικού…

minoiki-keraynos-Πήρε λένε μπρος το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ

…Όπως διάβασα σε κάποια ηλεκτρονικά ΜΜΕ …
«Το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έχει ήδη αρχίζει να λειτουργεί, με στόχο την παρακολούθηση του κρητικού ποδοσφαίρου. Όπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Κώστας Γιαπιτζόγλου, με τον Πέτρο Μαρινάκη, παρακολούθησαν δυο παιχνίδια του τοπικού ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι Αλμυρός-ΠΑΟΚρουσώνα και το παιχνίδι Ελπίδες-Τύλισος.»
Το έψαξα σαν «Κουτσομπόλης» και αφού διάβασα συνθέσεις ομάδων, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα παλικάρια σκάουτινγκ του ΟΦΗ έμαθαν ότι τα δυο γήπεδα, αυτά του Αλμυρού και Καρτερού, διαθέτουν καταπληκτικά σουβλάκια.
Εκτός και αν, εκτός αν λέω, πήγαν να δουν τον Ανδρέα Στρατήγη του Αλμυρού, τον Βασίλη Παπαδάκη του ΠΑΟΚ. Α! καλά στο άλλο παιχνίδι Ελπίδες – Τύλισος είχαμε Δημητριάδη, Κορδονούρη, Μανιώρο και κάποια άλλα παιδιά που αδυνατώ να θυμηθώ.
Δεν λέω, έχει μέλλον το σκάουτινγκ στον ΟΦΗ


 

egoi-neoi-irodotoy-

Η Ατάκα των προπονητών…

Καλά πότε-πότε, διαβάζουμε δηλώσεις προπονητών πριν από κάποιο ματς και…
Δημήτρης Τσέρος ΕΓΟΗ: Να κάνουν το παιχνίδι τους και θέλουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τους Νέους Εργοτέλη.
Τώρα, ποιο είναι το παιχνίδι τους δεν μας το είπε λιανά ο φίλος ο Δημήτρης

 


 

foukakis-aox

Δεν του φτάνουν τα προβλήματα του, έχει και τους Κρουσανιώτες τώρα…


Δε φτάνουν τα προβλήματα που έχει ο Γιώργος Φουκάκης με την ΚΕΔ, που τον καρατόμησε εν ριπή οφθαλμού, τώρα έχει και τους Κρουσανιώτες που τον έβαλαν στην μαύρη λίστα τους και δεν θέλουν λέει να τον ξαναδούν στα μάτια τους (το ίδιο λένε και για μένα)

Αναλυτικά η οργισμένη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.
«Κύριε Φουκάκη, διαλέξατε λάθος ομάδα και λάθος κοινωνία για να βγάλετε τα ψυχολογικά σας κόμπλεξ. Εκτός από κακός διαιτητής, είστε και προβληματικός ως άνθρωπος, φαντάζεται πάρα πολύ μικρός για να ειρωνεύεστε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του! Σήμερα δώσατε στο 93′ ρεσιτάλ χειρουργικής για το πως καθαρίζουν ένα ματς. Είναι η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο. Οι μαγκιές σας και οι ειρωνείες σας κύριε Φουκάκη, αλλού…
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αλμυρού για την φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Δ.Σ. ΠΑΟΚ».

Spread the love