Τσίμπησε το βαθμουλάκι της η ΑΕΛ στη Λιβαδειά (Highlights)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Λεβαδειακός και η ΑΕΛ, στην αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13′ με τον Κόεφ και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σώσουν την «παρτίδα» στο 82′ με αυτογκόλ του Γκόλια. Η αποτυχία του Λεβαδειακού να νικήσει μέσα στο γήπεδό του, τον διατηρεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και τον φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας.

Ο Λεβαδειακός έδειχνε να είναι καλύτερος στο α’ ημίχρονο και είχε την υπεροχή, αυτή όμως ήταν ανούσια, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει. Η άμυνα της Λάρισας ήταν οργανωμένη, λειτούργησε καλά και όχι μόνο αυτό, αλλά σε μια στημένη φάση οι “βυσσινί” κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 13′ ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Κόεφ πετάχθηκε και άνοιξε το σκορ. Στο β’ ημίχρονο ο Λεβαδειακός, που “καίγεται” για βαθμούς, διατήρησε την υπεροχή και πίεσε για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, αλλά έπρεπε να φτάσει το 82ο λεπτό για να “λυτρωθεί”.

Ο νεοεισελθών Ιωαννίδης κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Γκόλια και έγινε το 1-1. Ακριβώς στην εκπνοή οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Γιακουμάκη, που βρέθηκε απέναντι από τον Κρίστινσον, αλλά νικήθηκε κι έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Η νέα απώλεια βαθμών μέσα στην έδρα του, φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Λεβαδειακό.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Κουμπουράκης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραχάλιος, Μάνγκα
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Επασί, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (65′ Γιακουμάκης), Μάνγκα (78′ Ιωαννίδης), Τσαμπούρης, Μαρκόβσκι, Σαβαντογκό, Στανόγιεβιτς (73′ Όμο).
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Ακόστα, Μόρας (31′ Γκόλιας), Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Κόεφ, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (65′ Νούνιτς), Πίτι (58′ Χούμπτσεβ), Ντέλετιτς.

 

Spread the love