Χρήστος Βασιλάκης: Γελάει και η σκούπα!

103950852_685496475368072_1444411520738778502_o“Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κύριος Λευτέρης Αυγενάκης, αφού τα κατάφερε..περίφημα… στην Super League και το Μπάσκετ λύνοντας όλα τα προβλήματα …αφού τον άδειασε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στη σύσκεψη της UEFA και αφού υπέπεσε από κυβίστηση σε κυβίστηση αναφορικά με τον επαγγελματικό αθλητισμό, θέλει να καθαρίσει και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό (όπως αναφέρεται στη γελοιογραφία).
Συμφωνούμε όλοι με τη νομιμότητα και με το Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων που ετοιμάζει η ΓΓΑ (η ομάδα μου είναι από τις πρώτες που ξεκίνησε τις διαδικασίες).
Όμως ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις σε κάποιες ομοσπονδίες που χρίζουν κάποιου ελέγχου είναι εντελώς ατυχές οι χιλιάδες παράγοντες που στηρίζουν τον ερασιτεχνικό και κατ’ επέκτασιν τον επαγγελματικό αθλητισμό, να έχουν την ίδια αντιμετώπιση στην παραπάνω γελοιογραφία! Εγώ προσωπικά που από 25ετίας υπηρετώ την ομάδα του χωριού μου, τον Αθλητικό Όμιλο Γαρίπας και συνεισφέρω οικονομικά από το υστέρημα μου και από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου για να διατηρηθεί ένας πυλώνας αθλητισμού και πολιτισμού στον τόπο μου, αδυνατώ να δεχτώ ότι η παραπάνω γελοιογραφία αναφέρεται στο πρόσωπο μου, και των συναδέλφων μου και ο όχλος-χειροκροτητές να τον επευφημούν με εκφράσεις όπως «καθάρισε την κόπρο» και άλλα σχετικά..
Προτείνω να κατέβει η προσβλητική γελοιογραφία από τον λογαριασμό στο Facebook του Υφυπουργού. Δεν είμαστε σκουπίδια όλοι…”

Πηγή : λογαριασμός Facebook Χρήστου Βασιλάκη

Εμείς από τη δική μας πλευρά και επειδή είμαστε γνώστες του τι εστί παράγοντας και πρόεδρος στο τοπικό ποδόσφαιρο, λέμε μεγάλο μπράβο στο Χρήστο και λοιπούς παράγοντες που με το υστέρημα τους και όχι της πολιτείας κρατούν όρθιο το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Spread the love