Τσακαλάκης: “O ΟΦΗ θα δοθεί μόνο σε επενδυτή, που θα είναι στο μέγεθος της ομάδας”

Ένας από του σωτήρες του ΟΦΗ είναι και ο Γιάννης Τσακαλάκης που, αφού είδε και αποείδε ότι ο γιος Τσακαλάκης δεν τα κατάφερε πριν κάμποσα χρόνια, αποφάσισε να το πράξει αυτός μαζί με κάμποσους άλλους επιχειρηματίες και μάλιστα διαβεβαιώνει του φίλους του ΟΦΗ να μην ανησυχούν γιατί έχει γίνει το κολάι της σωτηρίας…

20637850_821806761309063_1763081917869808186_n

Γιάννης Τσακαλάκης: “O ΟΦΗ θα δοθεί μόνο σε επενδυτή, που θα είναι στο μέγεθος της ομάδας” τονίζει ο μέτοχος του ΟΦΗ Γιάννης Τσακαλάκης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πατρίδα” του Ηρακλείου.
Ο κ. Τσακαλάκης με αφορμή το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει Αγγλική εταιρεία, τόνισε ότι «για να δοθεί ο ΟΦΗ πρέπει να βρει ένα επενδυτή στο μέγεθος της ομάδας. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι διαφορετικό. Να είναι σοβαρός να ξέρουμε ποιος είναι. Πως μπορούμε να προχωρήσουμε αν δεν είμαστε 1000% σίγουροι».
Οπως επισημαίνει ο κ. Τσακαλάκης, δυο είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να γίνει αξιόπιστη συζήτηση. Όπως λέει «να κατατεθεί σε αξιόπιστη τράπεζα το ποσό του 1,5 εκ ευρώ και να εξασφαλιστεί ότι θα υπάρχει ένα πλάνο πενταετίας. Αν θέλουν την ομάδα για τρία χρόνια πρέπει να είναι σε θέση να διαθέσουν τουλάχιστον 4,5 εκ ευρώ. Δεν καιγόμαστε σε καμία περίπτωση να δώσουμε την ομάδα. Καταρχήν δεν έχουμε τέτοια εξουσιοδότηση από κανένα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο, όταν γίνουμε ΠΑΕ και θα αποφασίσουν οι μέτοχοι. Εμείς τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε καμιά απόφαση. Να δώσουμε τι, κάτι που δεν υπάρχει;»
Για τους υποψήφιους επενδυτές που ενδιαφέρονται για την ομάδα ο κ. Τσακαλάκης δήλωσε: «Δεν ξέρω ποιοι είναι. Ακούγονται διάφορα. Εγώ θέλω να καθησυχάσω τον κόσμο και να πως ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αν δεν υπάρξει κάτι πολύ σοβαρό και σας είπα τις προϋποθέσεις. Από την άλλη δεν έχουμε και το δικαίωμα να αποτελούμε εμπόδιο».
Το κείμενο με τις δηλώσεις Τσακαλάκη και η Φώτο είναι από επίσημο ΣΙΤΕ της ομάδας: http://www.ofi1925.gr και έγινε ανάρτηση στο ΦΒ από τον Γιώργο Χατζάκη

Spread the love