Τσίμπησε βαθμό με το Γιακουμάκη ο Λεβαδειακός…

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Λαμία και Λεβαδειακός στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Super League. Κερδισμένη βγαίνει μάλλον η ομάδα της Λιβαδειάς που ανέβηκε στην 9η θέση με 30 βαθμούς, ενώ η Λαμία, που «καιγόταν» περισσότερο για βαθμούς είναι 13η με 24β. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με τον Γιακουμάκη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40΄ με τον Τσούκαλο.
Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση αλλά μάλλον είναι ευχαριστημένες και με το βαθμό το ισοπαλίας. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 33΄, όταν από κάθετη πάσα του Γιουσούφ, ο Γιακουμάκης βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υπέροχο τελείωμα έγραψε το 0-1.
Η Λαμία ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα (40΄), όταν σε δυνατό σουτ του Τσούκαλου έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι και ο Σωτηρίου δεν κατάφερε να την αποκρούσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ήταν πιο επιθετική και στο 66΄ είχε οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα του Αναστασόπουλου, ενώ στο 70΄ σε πλασέ του Καραγιάννη, η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Τριποτσέρη ο οποίος αποσόβησε το γκολ.
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Γρεβένης (Χαλκιδικής).
Κίτρινες κάρτες: Αναστασιάδης / Τριποτσέρης, Γιακουμάκης, Αντιλεού, Νίκας
Κόκκινες κάρτες:
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (58΄ Αναστασόπουλος), Όμο (80΄ Άστσεριτς), Μπλάζιτς, Ακόστα, Βάντερσον, Μπούντινικ, Τσούκαλος (69΄ Καραγιάννης).
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο (75΄ Ζαραδούκας), Αντιλεού, Νιάς, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (83΄ Νίκας), Σουμπίνιο (63΄ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

Spread the love