«Τριδιάστατος» επέστρεψε στην κορυφή!!!

 

“Τρία στα τρία” έκανε απόψε ο Άρης νικώντας στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Λεβαδειακό με 2-0 και με τον αέρα του πρωτοπόρου, ατενίζει αισιόδοξα την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο 22΄ ο Χαμζά Γιουνές με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στην επανάληψη ο Ματέο Γκαρσία στο 57΄ διπλασίασε. Στο 65΄ ο Μαρκόφσκι κέρδισε πέναλτι από τον Δεληζήση και το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο γκολκίπερ Κουέστα απέκρουσε.

Πριν το γκολ, στο 18΄, σουτ του Μαρκόφσκι εξουδετέρωσε ο Κουέστα, σε μια στιγμή που ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Δεληζήσης και του παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες. Ο Λεβαδειακός δεν κάμφθηκε από το εις βάρος του γκολ και στο 42΄ επικίνδυνη σέντρα -σουτ του Νανγκίς έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Άρη και άουτ.

Στο 44΄ υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή στον αγώνα, καθώς έσβησε ο ένας από τους δύο προβολείς στη Θύρα 2 αλλά μετά από λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε η βλάβη και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ο Άρης συνέχισε να είναι επιθετικός, απειλητικός και καλύτερα οργανωμένος στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε εδαφική και τεχνική υπεροχή, αλλά ο Λεβαδειακός δεν οπισθοχώρησε και διεκδίκησε το καλύτερο με τις αντεπιθέσεις που οργάνωσε. Στο 64΄ μια σημαντική ευκαιρία χάθηκε για τον Άρη, όταν κεφαλιά του Γιουνές βρήκε το κάθετο δοκάρι του Λεβαδειακού. Στο 65΄ ο Μαρκόφσκι κέρδισε πέναλτι από τον Δεληζήση και το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο γκολκίπερ Κουέστα έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Ως τη λήξη ο Αρης δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα, απλά ο Λεβαδειακός προσπάθησε χωρίς επιτυχία για το γκολ αλλά δεν το πέτυχε αν και το δικαιούνταν με βάση την εικόνα που έδωσε στο γήπεδο. Το “Κλεάνθης Βικελίδης” στην εφετινή του πρεμιέρα, ήταν κατάμεστο από φίλους του Άρη, που είδαν την ομάδα τους σε ένα ακόμα παιχνίδι να στέκεται με συνέπεια και σημαντική αγωνιστική δύναμη στο γήπεδο.

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου)
Kίτρινες: Γκάμα, Βέλεθ, Δεληζήσης – Ναγκίς, Φαβάρο, Σουμπίνιο
Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Ματίγια (75′ Σιώπης), Μπάσα, Ματέο, Γκάμα (68′ Κολάσο), Ντιγκινί (84′ Παυλίδης), Γιουνές
Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Φαβάρο, Σουλαιμόν, Νανγκίς (75′ Μάνγκα), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (63΄Χατζηλάμπρος), Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (86′ Ιωαννίδης), Ντα Σίλβα

Spread the love