Το «Χ» δεν ήτα καλό για κανένα τους…

Πολύ καλό ματς έγινε στη Κέρκυρα με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, αλλά έληξε χωρίς νικητή η αναμέτρηση της ομάδας της Κέρκυρας κόντρα στην ΑΕΛ για την 10η αγωνιστική της Super league.
Το τελικό 1-1 δεν άφησε κανέναν απόλυτα ικανοποιημένο, μιας και αμφότεροι παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33΄ με τον Κριζμάν και επτά λεπτά αργότερα ο Γκόμες, με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Αντίθετα στο 33΄ η ΑΕΛ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Ο Ντέλετις έβγαλε πολύ ωραία στον Κριζμάν κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 39΄ ο Γκόλιας ανέτρεψε τον Παμλίδη μέσα στην περιοχή και ο Νεοφυτιάδης έδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκόμες και ισοφάρισε για την Κέρκυρα.
Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν πραγματικά κακός και η μοναδική καλή στιγμή ήταν το σουτ του Ζορμπά στο 52΄ όπου μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, παρά την πίεση της Κέρκυρας και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.
Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Κάρτες: Αρτυματάς, Σοϊλέδης, Γκόλιας Μασούρας, Φατιόν, Λαγός
Οι συνθέσεις των ομάδων
Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Σιόντης (31΄ λ.τρ. Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σπίνουλας, Ζορμπάς (69΄ Βάργκας), Ιωάννου, Επστάιν (78΄ Μπάουμαν), Παμλίδης.
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (78΄ Λαγός), Κριζμάν, Ναζλίδης (84΄ Περόνε).

Spread the love