Τους έβαλε και άλλαξαν τα δοκάρια ο Μουρίνιο

Ο Ούγκο Γιορίς και ο Τζο Χαρτ, βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Tose-Proeski», για να προθερμανθούν εν΄ όψει της αναμέτρησης με την Σκεντίγια για το Europa League. Μόλις οι δύο τερματοφύλακες της Τότεναμ, φθάνουν στην εστία, αντιλαμβάνονται πως το οριζόντιο δοκάρι είναι πιό… κοντό από το κανονικό. Και αμέσως ενημερώνουν τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αφού φρόντισε για τα δέοντα, έσπευσε να απαθανατίσει το περιστατικό.

Οπως είναι γνωστό, η απόσταση της οριζόντιας δοκού από το έδαφος, πρέπει να είναι δύο μέτρα και 2,44 εκατοστά. Και όπως προκύπτει στην φωτογραφία που ανήρτησε ο Πορτογάλος τεχνικός στο Twitter αυτό δεν ισχύει στο συγκεκριμένο γήπεδο της Βόρειας Μακεδονίας. Ο Μουρίνιο ζήτησε από τους αρμόδιους της αναμέτρησης να αλλάξουν τα γκολπόστ, όπερ και εγένετο, ενώ στην συνέχεια οι «πετεινοί» επικράτησαν με 3-1 και προκρίθηκαν στα play offs.

Λίγο πριν, όμως, φρόντισε για το φωτογραφικό… ντοκουμέντο, το οποίο συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Νόμιζα ότι ψήλωσα, αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι το τέρμα ήταν πολύ χαμηλό, τουλάχιστον κατά πέντε εκατοστά»…

Spread the love