“Τουρκοτουρμπίνες” έχει κάνει τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ.  

Στο τέλος δεν θα μείνει κανείς από την ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού δείχνει ότι η στέρηση φυσικής κατάστασης φέρνει και μυϊκούς τραυματισμούς.  Χωρίς λοιπόν  να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, αλλά με πολύ καλή διαχείριση των αμέτρητων «βασικών» απουσιών που είχε, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την ομάδα της Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Ετσι ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πριν από τον μεταξύ τους, «μεγάλο» αγώνα στην Τούμπα (28/1). Οι Αϊτόρ στο 50’ και Γεντβάι στο 74’ σημείωσαν τα «πράσινα» γκολ, έμεινε με δέκα παίκτες στο 90’ ο Αστέρας με την αποβολή του Αλάγκμπε.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: 44’ Τζουκάνοβιτς, 65’ Αλάγκμπε, 80’ Μάντζης, 88’ Ρεγκίς, 89΄ Αϊτόρ, 90’+1’ Ζουγλής
Αποβολή: 90’ Αλέάγκμπε (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (86’ Λημνιός), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (86’ Ακαϊντίν), Κώτσιρας, Μαντσίνι, Μπερνάρ (86’ Ζέκα), Βέρμπιτς (27’ λ.τρ. Αϊτόρ), Σπόραρ (61’ λ.τρ. Τσόκαι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (86’ Άλβαρες), Μουνάφο (72’ Γιαμπλόνσκι), Αλάγκμπε, Καλτσάς (72’ Μπαρτόλο), Σουρλής (58’ Ζουγλής), Σίτο (46’ Ρεγκίς), Μάντζης.

Spread the love