Τις «φωνές» ο ΟΦΗ τη νίκη ο Απόλλωνας

Καλύτερος ο ΟΦΗ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα χάρις στο διαιτητή του αγώνα Μακρυπόδη που έκλεισε τα μάτια σε περιπτώσεις καταφανέστατων πέναλτι ειδικά σε αυτό του 94΄σε βάρος του Βουό.

Με πρωταγωνιστές την χρυσή αλλαγή του Σπανού, Κάσσο που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη επί του ΟΦΗ με 1-0.

Οι Κρητικοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα, καλύτερη κυκλοφορία, περισσότερες τελικές και ευκαιρίες (με μεγαλύτερες τη κεφαλιά του Αντουκόρ άουτ στο 50΄, την κεφαλιά του Βοού άουτ στο 76′ και το σουτ του Μασάδο από καλή θέση στην αγκαλιά του Χιώτη στο 92′), όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Πιο ουσιαστικοί οι γηπεδούχοι στην καλύτερη τους στιγμή άνοιξαν το σκορ.

Ήταν το 69ο λεπτό όταν μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα και λάθος των Δαύκου, Κώτσιου, ο Κάσσος που είχε περάσει λίγα λεπτά στο παιχνίδι με πλασέ από πλάγια θέση έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ισοφάριση στο 94′ αν ο ρέφερι έδινε την εσχάτη των ποινών στην ανατροπή του Βουό από τον Πάνο

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δ. Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος (79′ Πάνος), Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Ρομάνο, Πορτουλίδης, Περογαμβράκης (60′ Κάσσος), Διαμαντόπουλος Σιατραβάνης (87′ Τσιάρας)

ΟΦΗ (Ν. Νιόμπλιας): Δαύκος, Μίκιτς (73′ Μιλοσάβλιεβ), Βαλλιάνος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ (80′ Μασάδο), Χαντί, Μπουρσέλης (73′ Κομεσίδης), Βουό, Ράντι.

Spread the love