Τα πολλά προβλήματα λύγισαν τον ΠΟΑ στη Ρόδο…

Τα πολλά προβλήματα λύγισαν τον ΠΟΑ που γνώρισε την πρώτη της ήττα σε εκτός έδρας παιχνίδι και τη δεύτερη  στο φετινό πρωτάθλημα, με 2-1 από την Ρόδο…

Ο σοφός λαός μας λέει «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της ομάδας του Ατσαλένιου που προπονητής Βασίλης Κρασανάκης αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τα βασικά του ατού τον Πετράκη με ίωση και τον Τάσο Τριανταφύλου με ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν έφτανε αυτό αλλά έχασε λόγω τραυματισμού τον σκόρερ του Μανώλη Ρουμπάκη.

Η Ρόδος προηγήθηκε στο 10’ με προβολή του Αμανατίδη, αλλά οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Ρουμπάκη, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν και προβάδισμα στο σκορ, με τον Γενιτσαρίδη στο 23΄και τον Σακλαμανάκη στο 30΄.

Και εδώ επικράτησε το άλλο που λέει ο σοφός λαός μας, «όταν δεν βάζεις, τρως» κάτι που έγινε στα χασομέρια του ημιχρόνου με σκόρερ τον Ευγενικό που έκανε το 2-1.

Από μια καλή ευκαιρία είχαν οι δυο ομάδες στο Β΄μέρος της συνάντισης. Οι γηπεδούχοι στο 51΄όταν είδαν το σουτ του Αμαναντίδη να βρίσκει στη δοκό του Γιαγκιόζη και οι φιλοξενούμενοι με τον Μπουτσάκη στο 80΄.

ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Πάππος, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Τζιμογιάννης, Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας (46′ Στάτης), Κωνσταντίνου (85΄Νικήτας), Ευγενικός, Ατματσίδης, Αμανατίδης (77′ Ιμεραλιλάι).

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Καρβελάς, Βρεττός, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου (52′ Γιαννόπουλος), Ρουμπάκης (46′ Πετράς) , Σταθόγλου, Γενιτσαρίδης, Μπουτσάκης, Σακλαμάκης.

Spread the love