Τα πάνω κάτω στη Χερσόνησο…

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Χερσονήσου ανάμεσα τον τοπικό Ολυμπιακό και τον Ηρόδοτο για την 6η αγωνιστική του ομίλου ανόδου της Α1 της ΕΠΣΗ.
Νικήτρια ήταν η ομάδα του Λάκη Καργιωτάκη που κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και τελικά να καθαρίσει το παιχνίδι με 3-1 και να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο που την βάζει για καλά στο παιχνίδι των πλέι οφ.
Ο Ηρόδοτος πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ιβάνοφ στο 56΄, αλλά η χαρά των παικτών του Γιώργου Πετράκη δεν κράτησε παραπάνω από ένα πεντάλεπτο αφού στο 61΄ο Καπετανάκης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.
Το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης ανέβασε την ψυχολογία των γηπεδούχων στα ύψη με αποτέλεσμα να πετύχουν την πλήρη ανατροπή στο 66΄με το Χαρατσή και να κλειδώσουν την νίκη στο 82΄με τον Χαλκιαδάκη.

Οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίχτες, καθώς στο 75′ ο Μωραϊτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο ενώ στο 82΄ για τους ίδιους λόγους αποβλήθηκε και ο Χαλκιαδάκης με απευθείας κόκκινη κάρτα .

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Χερσόνησος(Λάκης Καργιωτάκης):
Κελαιδής, Φράγκος, Μασέλης, Χαλκιαδάκης, Έλι, Τεπετός(46’ Μήτρου), Χαρατσής, Καπετανάκης, Σεραίνινγκ(90’ Χατζηνικολάκης), Παπαδάκης(87΄Μαραβελάκης) , Αποστολάκης
Ηρόδοτος(Γιώργος Πετράκης): Μήτρου, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης (85΄Μαυρίδης), Γενιτσαρίδης (71΄Μεταξάκης), Χαρίτος, Μωραϊτης, Προβιδάκης, Μαυρομάτης(44΄Καρβελάς), Ζαφείρης, Ιβάνοφ, Συσκάκης

Spread the love