Τέλος καλό όλα καλά και για τους δύο στη Τρίπολη

Στην πρώτη θέση της κατάταξης των play out της Super League (σ.σ. 7ος στη γενική κατάταξη) ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης τις εφετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του, μετά το κλείσιμο της αυλαίας της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής, που τον βρήκε ισόπαλο 1-1 με τη Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το αποτέλεσμα δεν… επηρέασε ούτε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πανηγύρισαν και αυτοί την παραμονή τους.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και μετά την πρώτη απειλή της Λαμίας στο 12΄ με τον Αραβίδη, ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 18΄. Ο Ριέρα βρήκε τον Κρέσπι, με τον τελευταίο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν να ισοφαρίσουν γρήγορα, είχαν τις ευκαιρίες, είδαν το γκολ του Αραβίδη στο 39΄ να ακυρώνεται ως οφσάιντ, αλλά πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 1-0.
Ό,τι δεν κατάφερε η Λαμία στο πρώτο μέρος, πάντως, το πέτυχε στην επανάληψη, με τον Βασιλόγιαννη στο 50΄ να βρίσκει τον Μπιανκόνι, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με ωραία εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-1, που ήταν και τελικό σκορ στην… αγγαρεία των δύο ομάδων, καθώς η αναμέτρηση δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραντώνης του Συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τον Καραγκιζόπουλο του Συνδέσμου Ημαθίας και τον Σίπκα του Συνδέσμου Σάμου. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν οΖαχαριάδης του Συνδέσμου Μακεδονίας και βοηθός ο Χριστακόγλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής.
Κίτρινες: 54′ Παπαδόπουλος, 88′ Αντζουλάς – 4′ Σκόνδρας, 44′ Ασίγκμπα, 74′ Αντέτζο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Ριέρα (83′ Τζίμας), Αλί Μπάμπα (46′ Μπαράλες), Κρέσπι.
ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (84′ Καραγιάννης), Ασίγκμπα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπαχανάκ, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης (75′ Νικολόπουλος), Ρόμανιτς, Αραβίδης (84′ Σασί), Μπιανκόνι (68′ Καραμάνος).

Spread the love