Συνεχίζει το αρνητικό «σερί» του ο ΟΦΗ (Нighlights)

Με άμυνα παιδική χαρά και τερματοφύλακα τον «Γκούφη», ο ΟΦΗ υπέκυψε και στην πιο μέτρια ΑΕΚ του φετινού πρωταθλήματος, δείχνοντας έτσι ότι θα χρειαστεί «φαράσι» και πολύ δουλειά από το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη Super League νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ, ο οποίος από το 30ό λεπτό, ενώ βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ, αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κομεσίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Τα τέρματα για την ομάδα του Ουζουνίδη πέτυχαν οι Μπακασέτας (20`), Γκάλο (32`) και Πόνσε (64`), ενώ ο Έλληνας προπονητής είδε στο 70` τον Λόπες να εγκαταλείπει τον αγώνα με πρόβλημα στο γόνατο.

 

Η ΑΕΚ έψαχνε την πρώτη της νίκη στο Ηράκλειο μετά από 10 χρόνια. Και μπορεί ο Πόνσε στο 12` να μην κατάφερε να ευστοχήσει με προβολή από πολύ κοντά, ωστόσο ο Μπακασέτας οκτώ λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο διεθνής επιθετικός παραβίασε την εστία του Σωτηρίου με πολύ δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΚ.

Το αντικανονικό μαρκάρισμα του Κομεσίδη στο 30ό λεπτό τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο, με αποτέλεσμα οι Κρήτες να περιοριστούν ακόμη περισσότερο σε παθητικό ρόλο. Έτσι, στο 32` ο Γκάλο με έξοχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Σωτηρίου, ενώ στο 64` έγινε το 0-3, όταν από λάθος έξοδο του Σωτηρίου, ο Μάνταλος έπιασε την κεφαλιά. Κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, ο Πόνσε…φρόντισε να βάλει το πόδι του, ώστε να χριστεί σκόρερ!

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες κάρτες:  Βουό, Ποτουρίδης – Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης

Κόκκινες κάρτες: Κομεσίδης (30`)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Μπολάκης, Παπαστεργιανός (67` Νάστος), Κυριακίδης, Σάσι (46` Βουό), Πλατέλλας, Αραβίδης (67` Κουτσιανικούλης).

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Γκάλο, Λόπες (72` Χουλτ), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Κλωναρίδης (58` Γιαννιώτας), Πόνσε (69` Γιακουμάκης).

Spread the love