Συνεχίζει την αναρρίχηση του ο ΠΟΑ

Σιγά – σιγά, αλλά σταθερά ανεβαίνει ο ΠΟΑ στο βαθμολογικό πίνακα και σήμερα πλέον είναι ο μοναδικός διώκτης του Ηροδοτού για την πρώτη θέση.
Μέχρι σήμερα η ομάδα του Μανώλη Σουτζή μας είχε συνηθίσει να κερδίζει μόνο στο Ατσαλένιο, αλλά στο Περιστέρι έδειξε ότι μπορεί να το κάνει και στα εκτός έδρας ματς, κερδίζοντας τον Άγιο Ιερόθεο με 1-2 σημειώνοντας έτσι και την τρίτη συνεχόμενη νίκη.
Ο ΠΟΑ έφερε από νωρίς το ματς στα… μέτρα του, καθώς μόλις στο 1’ ο Ρουμπάκης έκανε το 0-1. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και μάλιστα στο 31’ ο Τριανταφύλλου πέτυχε το 0-2 και οι φιλοξενούμενοι έγιναν το… απόλυτο φαβορί για το «τρίποντο».
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν’ ανεβάσουν την απόδοσή τους και παρά το γεγονός πως αρχικά δεν είχαν σπουδαίες φάσεις, μείωσαν στο 76’ με τον Μανδαμαλιώτη και το ματς απέκτησε… άγρια ομορφιά στα τελευταία του λεπτά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις, με το 1-2, όμως, να μένει μέχρι το τέλος.
Οι Ατσαλενιώτες στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο».
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ(Βαγγέλης Σταυρακόπουλος):
Ρούμπης, Κουντουράς, Χαραλάμπους (46’ Νιζάμης), Μαντζώρος (66’ Ρόππας), Καφαλίδης, Μαρτίνος, Λέσι, Σιμιτσής (72’ Παναούσης), Αργυρίου, Σαγανάς, Μανδαμαλιώτης.
ΠΟΑ(Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Χαρίτος (74’ Πετράκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (84’ Τοπάλι), Χατζηανδρέου, Γιαλιτάκης (78’ Βρεττός), Τριανταφύλλου, Πατινιώτης.

Spread the love