Συνεχίζει να προβληματίζει ο ΠΑΟΚ…

Συνεχίζει να προβληματίζει ο ΠΑΟΚ  με την απόδοση του και νέο «στραβοπάτημα» και αυτή τη φορά μέσα στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τον Ατρόμητο που  με γκολ του Λαζαρίδη στο 81΄ κατάφερε να διαμορφώσει το 1-1 και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο «Δικέφαλος» είχε προηγηθεί με τον Μακ στο 31΄.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο αλλά για ένα μόνο ημίχρονο, δεν ήταν αρκετό για τους θεσσαλονικείς να πάρουν το τρίποντο από τον Ατρόμητο που παίζει τα ρέστα του για τη σωτηρία. Έτσι για μια ακόμη αγωνιστική δεν κατάφερε να πείσει ότι θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της «πεντάδας» των ευρωπαϊκών Κυπέλλων

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παππάς (Αθηνών), βοηθοί οι Κούλα (Ξάνθης) και Μπαλτάς (Αχαΐας), ενώ τέταρτος ο Τζήλος (Λάρισας).

Κίτρινες: 31′ Μακ, 69′ Πέλκας, 79′ Κοροβέσης – 34′ Μπίτολο, 78′ Κεϊτά, 90’+2 Μπάρκας

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ:) Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Ζάιρο (27′ Μυστακίδης), Ροντρίγκες (57′ Γκολάσα), Μακ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Στοιτσεφ, Ούμπιντες, Κεϊτά, Μπάλλας, Ναπολεόνι (86′ Κοντοές), Λε Ταλέκ (64′ Παπαδόπουλος).

Spread the love