Συνεχίζει και “Δικέφαλος του Βορά”…

Δύο στα δύο και για τον ΠΑΟΚ στη Super League. Με δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη (22΄, 24΄) ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Για τους γηπεδούχους, που έμειναν με 10 παίκτες από το 45΄ λόγω της αποβολής του Μανόλη Μπέρτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μείωσε ο Ιωαννίδης στο 62΄ με πέναλτι.

Ο τίτλος που μπορεί να αποδοθεί για το παιχνίδι είναι: «Η δικαίωση του Ιβιτς». Η απόφαση του Σέρβου τεχνικού να αφήσει στον πάγκο τον Στέφανο Αθανασιάδη και να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Ευθύμη Κουλούρη μπορεί να προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, παράλληλα, όμως, αποδείχθηκε… μαγική, καθώς ο 20χρονος στράικερ δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή του με τα δύο τέρματα που πέτυχε, το δεύτερο ίσως το πιο όμορφο της αγωνιστικής.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), βοηθοί του οι Βερρής (Λέσβου) και Κουρέντας (Τρικάλων), ενώ τέταρτος ήταν ο Τίκας (Καρδίτσας)
Κίτρινες: 9′ Μπέρτος – 9′ Τζαβέλλας, 29′ Κρέσπο, 62′ Βαρέλα, 73′ Ροντρίγκες, 90′ Μυστακίδης
Κόκκινη: 45′ Μπέρτος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι, Μπέρτος, Κουρμπέλης, Σελίφ, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (83′ Χαμντανί), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (46′ Ιγκόρ), Καλτσάς, Φαρίνια (72′ Μάσα), Ιωαννίδης.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο (46′ λ. τρ. Κίτσιου), Κάνιας, Σακχόφ, Μπίσεσβαρ (87′ Περέιρα), Κάμπος, Ροντρίγκες (77′ Μυστακίδης), Κουλούρης.

Spread the love