«Συγκάτοικος» στην κορυφή και πάλι ο Άρης

Το πέμπτο φετινό τέρμα του Μπρούνο Γκάμα σε όλες τις διοργανώσεις στάθηκε αρκετό για να φύγει ο Άρης με τους τρεις βαθμούς της νίκης, 1-0, επί του Παναιτωλικού, από το Αγρίνιο, σε ματς για την 9η αγωνιστική της Super League. Οι «κίτρινοι» ανέβηκαν ξανά στην κορυφή – παρέα με τον Ολυμπιακό – καθώς σημείωσαν την έκτη νίκη τους σε επτά αγώνες. Παράλληλα, χρωμάτισαν… μαύρο το ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Παναιτωλικού, ο οποίος έμεινε δίχως «τρίποντο».
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουτσιαύτης του Συνδέσμου Άρτας, με βοηθούς του Ψαρρή από τον Σύνδεσμο Ζακύνθου και Σαμοΐλη του Συνδέσμου Αθηνών. 4ος ήταν ο Τζοβάρας από τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας και VAR ήταν ο Κοτσάνης του Συνδέσμου Δράμας.
Κίτρινες: Μπεναλουάν 29’, Μάνος 45+1’, Γκάμα 49’, Τζανακάκης 80’, Ντίαζ 90+2’, Βέργος 90+3’

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Λιάβας, Αζάντι (65’ Γιάκολις), Μαλής (76’ Τζανακάκης), Κωνσταντόπουλος, Αριγίμπι (71’ Βέργος), Μάζουρεκ, Τσιγγάρας (76’ Άλβαρεζ), Μεντόσα (71’ Ντουάρτε), Ντάλσιο, Ντίας.
Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάκιτς, Ματίγια (86′ Σάσα), Τζέγκο, Γκάμα, Μάνος (86′ Λόπεθ), Σίλβα (75’ Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (65’ Μπερτόλιο).

Spread the love