Στο τραπέζι και το όνομα Πουλινάκη

Οι παρασκηνιακές συναντήσεις ανάμεσα στους μετόχους συνεχίζονται, στη προσπάθεια της μια και οριστικής λύσης που θα είναι στη Γενική Συνέλευση της 15 ης Ιανουαρίου, να εκλεγεί νέο ΔΣ και φυσικά νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ.
Οι περισσότεροι από τους κατέχοντες των μετοχών είναι πεπεισμένοι ότι με τον τωρινό πρόεδρο είναι αδύνατη η συνεργασία και φυσικά δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίζουν να βάζουν χρήματα σε μια κατάσταση που δεν έχει μέλλον.
Κάποιοι επισημαίνουν την ανάγκη να βρεθεί ένα πρόσωπο με εμπειρία, να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Σουπερ Λίγκα, γνωρίζοντας ότι όποιο άλλο αποτέλεσμα θα είναι μοιραίο για την ομάδα.
Στο τραπέζι των συνομιλιών για να αναλάβουν την προεδρία είναι δυο πρόσωπα, αυτό του Βατσινά με τον οποίο οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά, αλλά δεν υπάρχει κατάληξη μέχρι τώρα και τις τελευταίες ώρες στο τραπέζι έχει πέσει και του Πουλινάκη, που πολλοί εκ των μετόχων του αναγνωρίζουν ότι παρέλαβε τον ΟΦΗ και φυσικά χρεώθηκε με χρέη πάνω από 13.000.000 ευρώ και τον έτρεξε με ιδιαίτερη επιτυχία καταλαμβάνοντας την 6η θέση (2013-2014), έχοντας φέρει μεγάλα ονόματα όπως τον Γκαλέττι, Nτουντού, Κάρολ, Σαν Πίντο, Γκατούζο κ.λ.π. Ενώ την επόμενη χρονιά, αν δεν είχε προέλθει η ρήξη με Μανουσάκη κ.ά. και εν συνεχεία η παραίτηση του ,η ομάδα δεν θα είχε πέσει. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει ο Πουλινάκης έναντι του Βατσινά, είναι οι καλές σχέσεις του με τους οργανωμένους και ακόμη γνωρίζει πάρα πολύ καλά το κομμάτι του μάρκετινγκ, ώστε η ομάδα να μην περιμένει μόνο από την συνεισφορά των μετόχων. Και τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την πρόσβαση του στα κέντρα εξουσίας, όπου είχε διατελέσει και εκπρόσωπος Σουπερ Λιγκ στην ΕΠΟ.

Spread the love