Στο τέλος επικράτησε ο «ΘΕΟΣ» (HIGHLIGHTS)

Ο Άρης εκμεταλεύτηκε την ισχύ του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να κάμψει στο τέλος του αγώνα την αντίσταση του δυνατού Αστέρα Τρίπολης με 2-0, χάρις στο πέναλτι του Γιουνές στο 87΄ και το γκολ του Γκαρσία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την ήττα στα Γιάννενα και με την τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες παραμένουν στα «ψηλά» της κατάταξης.

Ο αγώνας πήρε εξαρχής τη μορφή που αναμενόταν: δυνατός και με γρήγορο ρυθμό. Οι Αρκάδες έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο 8ο λεπτό, όταν το σουτ του αμαρκάριστου Τόνσο, από το ύψος του πέναλτι, πέρασε άουτ. Αυτή ήταν και η μοναδική «κλασική» στιγμή στο πρώτο 45λεπτο, με τις ομάδες να επιχειρούν να απειλήσουν είπε με σουτ εκτός περιοχής είτε με «στημένες» μπάλες.

Ο Αστέρας συνέχισε να παίζει επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο, προβληματίζοντας τον Άρη που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και να κάνει το παιχνίδι του. Στο 52΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου μπλόκαρε ο Κουέστα, στο 53΄ σουτ του Κυριακόπουλου πέρασε άουτ, όπως και η προσπάθεια του Τσιλιανίδη στο 56΄.

Τελικά ο Άρης «μίλησε» στο τέλος. Στο 87΄ ο Γιουνές με πέναλτι (το έκανε ο Παπαδόπουλος στον Γκαρσία) άνοιξε το σκορ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαρσία διαμόρφωσε, σε αντεπίθεση, το τελικό σκορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ματέο Γκαρσία, Ναζλίδης – Βλάχος, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί (72΄ Μαρτίνες), Κολάσο (46΄ Ναζλίδης), Ματέο Γκαρσία, Γιουνές, Ματίγια (82΄ Σιώπης), Τζανακάκης, Μενέντες, Βέλεθ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (89΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ορτέγκα, Κυριακόπουλος (60΄ Φερνάντεζ), Τόνσο (71΄ Κώτσιρας), Τσιλιανίδης, Μανιάς.

Spread the love