Στο Γάζι οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣΗ

Ο Δήμος Γαζίου ανέλαβε την εκδήλωση της κλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων με τον Δήμαρχο κ. Μενέλαο Μποκέα να κάνει δεκτό το αίτημα της τριμελούς επιτροπής της ΕΠΣΗ που τον επισκέφτηκε, με μπροστάρη τον ίδιο το πρόεδρο της κ. Νίκο Τζώρτζογλου.
Στη συνάντηση εκτός του Δημάρχου και του προέδρου παρόντες ήταν ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Πατραμάνης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ και υπεύθυνο εκδηλώσεων κ. Βαγγέλης Πετούσης…
Στο τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Συνομιλήσαμε με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα σχετικά με την διοργάνωση των φετινών κληρώσεων των Τοπικών Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Με την περιοχή του Μαλεβιζίου να βιώνει μια ποδοσφαιρική άνθιση, αφού πολλές ομάδες του δήμου κατέκτησαν ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες, εκφράστηκε από μένα και την ΕΠΣΗ το ζεστό ενδιαφέρον για να φιλοξενήσει τις φετινές κληρώσεις ο δήμος Μαλεβιζίου και να είναι ο οικοδεσπότης και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης.
Αποφασίστηκε λοιπόν η εκδήλωση της κλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλου να γίνει στο Γάζι και με πιθανή ημερομηνία στα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη.
Εγώ και η Ε.Ε της ΕΠΣ Ηρακλείου ευχαριστούμε τον Δήμο Μαλεβιζίου και τον Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα για την θετική απάντηση στην πρόταση μας».

Spread the love