Στον «αέρα» το φιλικό του Σαββάτου, Χανιά-ΟΦΗ στα Περιβόλια

Ούτε την Πέμπτη (13/10) έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟΧ η επίσημη απάντηση του δήμου Χανίων για τη διεξαγωγή του φιλικού ματς με τον ΟΦΗ.

Εντούτοις, όπως επισημαίνει η κρητική ομάδα, υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι το τεστ του Σαββάτου (15/10, 17.30) στο γήπεδο των Περιβολίων θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Να σημειωθεί ότι στη σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΑΟΧ ενημέρωσε ότι οι Ζόρο, Γκεμίσης, Κοζάκης και Κρασουδάκης δεν θα δώσουν το «παρών» στο φιλικό.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, ανακοινώνει, ότι δεν έφθασε ούτε σήμερα -όπως αναμενόταν – στο γραφείο η επίσημη απάντηση του Δήμου της πόλης μας, για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. το ερχόμενο Σάββατο (17:30), στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμο και σήμερα, μας διαβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά.

Θετική ήταν και η (προφορική) απάντηση της Ε.Π.Ο, παρά τις τελευταίες εξελίξεις που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ίσως να επηρέαζαν τη διεξαγωγή όλων των φιλικών αγώνων.

Ο Α.Ο.Χ. πάντως, δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις και συνεχίζει την προετοιμασία του, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Το φιλικό με τον Ο.Φ.Η στα Περιβόλια, θα είναι πιο απαιτητικό από ότι αυτό στο Ηράκλειο, αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, είδαν τα λάθη τους και ο Αντώνης Δρακόπουλος, θέλει να δει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Οι Ζόρο, Γκεμίσης, Κοζάκης και Κρασουδάκης, δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας το Σάββατο, αφού και σήμερα (σ.σ. 13/10) ακολούθησαν θεραπεία».

Spread the love