Στα «χασομέρια» πήρε το ντέρμπι των “ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ” ο ΠΑΟΚ!

Με… λυτρωτή τον Μάτος, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής για την Super League. Ο άσος του “δικεφάλου” έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Το παιχνίδι, πάντως, ήταν μέτριο και η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο 74′, αλλά η προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν αναποτελεσματικός και φλύαρος απέναντι στην αντίπαλη περιοχή. Εδειξε χωρίς καθαρή σκέψη στην περιοχή της ΑΕΚ και πήρε καλή απόδοση από τους Γλύκο, Μάτος και Κάνιας. Η ΑΕΚ κατώτερη των προσδοκιών. Είχε διάθεση και αγωνίστηκε για τον βαθμό όμως ατύχησε και δεν τον κράτησε λίγα δεύτερα πριν το τελικό σφύριγμα.

Δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο Σιδηρόπουλος ωστόσο, το κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και από το οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ, ήταν μια λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού, ο οποίος «έχασε» την ορθή απόφαση να δείξει… άουτ! Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Μάνταλος (Καβάλας).

Κίτρινες: 17’ Κάμπος, 28’ Κολοβέτσιος.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σακχόφ (63’ Μπίσεσβαρ), Κάμπος (76’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (87’ Περέιρα).

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες (84’ Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτα, Πατίτο Ροντρίγκεζ (69’ Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (90’ Αραβίδης).

Spread the love